SPOROČILO 26.05.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.05.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas kličem, da živite z Bogom, da bi mogli spremeniti vaša življenja in vaša srca  v njegovi ljubezni in postanete priče njegove Božanske prisotnosti in miru vašim bratom.

Posredujte za mir, mir v Braziliji je v nevarnosti. Hudič  želi uporabiti tiste, ki imajo srca polna napuha, laži, pohlepa po denarju in moči, da bi prelili mnogo krvi in nasilja, ki bo spremenil svet mnogih mojih otrok.

Molite vsak dan rožni venec in prosite za spreobrnjenje src in mir brazilskemu ljudstvu.

Bodite od Boga ne od sveta, kesajte se svojih grehov in živite vedno v Božji milosti. Tisti, ki žalijo Gospoda in so neposlušni njegovim Svetim zapovedim bodo mnogi trpeli. Gospod bo uporabil moč svojega lakta in bo dovolil bolečino in trpljenje za prečičenje upornih in neposlušnih, ki se nočejo spreobrniti.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se. Častite najsvetejše, postite za dobro in rešitev duš.

Jaz sem vedno ob strani in vseh mojih otrok, ki sprejemajo z ljubeznijo moja sporočila , jih živijo ter dajo vrednost mojim besedam Matere.

Moje Srce trpi za tisto, kar bo prišlo, če se ne skesate in ostanete neposlušni. Mnogi bodo zamenjali noč za dan in dan za noč. Ne bodite gluhi za moj glas. Želim vam pomagat, zato živite kar sem vas že prosila in Bog se bo usmilil vas in vaših družin.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru z mojim materinskim varstvom Pokrivam vas s svojim plaščem in vam danes dajem blagoslov Matere, ki vas ljubi in jo skrbi za vaše dobro. Dajem vam poseben blagoslov, da se vse zlo odžene daleč od vas in vaših domov. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja