SPOROČILO DEVICE MARIJE 8. DECEMBER 2007

SPOROČILO DEVICE MARIJE 8. DECEMBER 2007

BRESCIA (ITALIJA)

Danes med milostno uro, ki smo jo pričeli ob 12h se je med molitvijo rožnega venca  prikazala Naša Gospa.Bila je v beli obleki in belem ogrinjalu. Devica je bila zelo lepa in je razširjala zelo močno svetlobo. Dala je sledeče sporočilo:

Sem Brezmadežno Spočetje. Sem Milosti polna. Sem Mati Upanja, Mati Božje Besede, ki se je učlovečila v Mojem Deviškem telesu. Želim vam prinesti moje sporočilo miru in upanja. Danes svet gleda name, me časti v velikem privilegiju, ki mi ga je podelil moj Gospod, trikrat sveti: Sem Brezmadežna ker me je moj Sin, čisto in popolno Jagnje Božje izbral, da bi bila Njegova Sveta Mati in se je v mojem deviškem telesu učlovečil. Sem Brezmadežna, ker sem slava vseh tistih, ki bodo v zvestobi sledili poti mojega Sina in bom zatočišče in varstvo proti vsemu zlu in nevarnostmi za dušo tistim, ki se bodo prepustili Mojemu materinskemu varstvu.

Sem Brezmadežna, ker sem znamenje čiste in nebeške svetlobe, ki naznanja prihod tistega, ki je Odrešenik vaših življenj in luč vaših duš in sem znamenje zmede in uničenja zlobne in peklenske kače.

V mojem Brezmadežnem spočetju, otroci moji, je Bog pripravil milosti in učinkovita sredstva za premagovanje skušnjav in sovražnikovih pasti, da bi bila ta sredstva, po zasluženja trpljenja, smrti in vstajenja mojega Sina, sprejeta v polnosti vaših življenj, kot odrešilna milost v življenju in odrešenju vaših duš.

Zakaj prav ta ura milosti?

Ker je bilo prav v tej uri, ko so bile roke in noge mojega Sina prebodene z bolečimi in debelimi žeblji. Je ura, ko je mojo čisto in Brezmadežno dušo presunil strašen meč  bolečin, ko sem videla svojega ljubega in dragega Sina Jezusa pribitega na lesu križa. Kako grozen trenutek je bil tisti, ko je čisto Jagnje, popolno in brez madeža, bilo darovano Večnemu Očetu v spravo za grehe človeštva, da bi človeštvo moglo dobiti milost odpuščanja in Božje usmiljenje, in jaz njegova Brezmadežna Mati sem imela srce in dušo prebodeno z meči bolečin!

To kar je moj Sin trpel na svojem telesu sem jaz trpela v svoji duši in svojem Srcu. Otroci, Beseda, ki se je učlovečila in jaz, Brezmadežna, je čista Božja milost po kateri Njegovi darovi in blagoslovi prihajajo do ljudi. Dve žrtvi, ki sta se darovali Večnemu Očetu iz ljubezni: Jezus, Žrtev, žrtvovana kot popolnost za izbris krivičnosti človeštva s svojo krvjo in Jaz, v skladu z milostjo Njegovih zaslug  in vzvišenih posebnih pravic

dodeljenih moji duši, kot Njegova Mati in Mati človeštva, sem se združila tudi v tistem trenutku z Njim in darovala svoje materinske solze in bolečine, ki so presunjale vse moje bitje, sem prosil, da bi se vnele duše, ki so bile odkupljene za tako visoko ceno s Njegovo predragoceno Krvjo in prosila odpuščanja Večnega Očeta kot so-odkupiteljica.
Zaradi tega je ta ura – ura milosti. Zaradi tega se v tej uri mrzla srca, trda in brez življenja spreobračajo in odpirajo Gospodu, ker to je bila ura v kateri se je Kralj kraljev in Gospod gospodov, Jagnje brez greha prepustil velikemu trpečemu mučeništvu na križu in njegova Brezmadežna Mati je sprejela veliko trpeče mučeništvo duše.

Dobro uporabite to uro milosti, kajti jaz, čista Božja milost, sem tu, da vas blagoslavljam in prinašam vaše prošnje pred Njegov Božji prestol, in zagotavljam vam, da milosti, ki jih boste prejeli so posebne milosti, milosti, ki prihajajo iz globine Jezusovega Srca za vse uporne otroke, nehvaležne in oddaljene,  ker močno odmevajo v svetu v tem trenutku Njegove božanske besede: »Oče, odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo!«… Nebeški Oče je, ki jim v tem trenutku podarja še eno možnost in jim daje Svojo ljubezen in Svoje odpuščanje.

Molite, molite, molite in svet se bo spreobrnil. Jaz vas ljubim in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Vse dni svojega življenja sem bila vedno združena z Bogom in Bog z menoj. Ko se je moj Sin Jezus učlovečil in prišel na svet je moje Brezmadežno Srce utripalo združeno z njegovim Srcem, v enem samem dejanju ljubezni, tako je utripalo tudi prečisto Srce svetega Jožefa. Bodite tudi vi tako z Jezusom. Prosite to milost po moji priprošnji in priprošnji svetega Jožefa, da bi tudi vaša srca utripala združena v enem samem dejanju ljubezni s Svetim Srcem mojega Sina, in bodite prepričani, da bosta združena tudi utripa mojega Srca in Srca mojega ženina Jožefa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja