URA MILOSTI NA PRAZNIK BREZMADEŽNE

URA MILOSTI 8. DECEMBER MED 12 IN 13. URO

VSI SMO POVABLJENI K MOLITVI IN IZROČITVI UPORNIH OTROK NEBEŠKEMU OČETU DA ZANJE PROSIMO SPREOBRNJENJA.

Iz sporočila Edsonu 8.12. 2007 v Bresci  – Italija

“…..Zaradi tega je ta ura – ura milosti. Zaradi tega se v tej uri mrzla srca, trda in brez življenja spreobračajo in odpirajo Gospodu, ker to je bila ura v kateri se je Kralj kraljev in Gospod gospodov, Jagnje brez greha prepustil velikemu trpečemu mučeništvu na križu in njegova Brezmadežna Mati je sprejela veliko trpeče mučeništvo duše.

Dobro uporabite to uro milosti, kajti jaz, čista Božja milost, sem tu, da vas blagoslavljam in prinašam vaše prošnje pred Njegov Božji prestol, in zagotavljam vam, da milosti, ki jih boste prejeli so posebne milosti, milosti, ki prihajajo iz globine Jezusovega Srca za vse uporne otroke, nehvaležne in oddaljene,  ker močno odmevajo v svetu v tem trenutku Njegove božanske besede: »Oče, odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo!«… Nebeški Oče je, ki jim v tem trenutku podarja še eno možnost in jim daje Svojo ljubezen in Svoje odpuščanje.

Molite, molite, molite in svet se bo spreobrnil. Jaz vas ljubim in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja