Sporočilo 17.DECEMBER, 2004, INVERIGO (COMO), SAN GIUSEPPE

Sporočilo 17.DECEMBER, 2004, INVERIGO (COMO), SAN GIUSEPPE

PRVO PREMIŠLJEVANJE
Govori sveti Jožef:
»Jezusov mir z vami vsemi!
Danes ponovno prihajam iz Nebes, da vas blagoslovim. Bog želi, da vsi živite v ljubezni in miru in, da ste priče Njegove prisotnosti vašim bratom. Prosite v vsem mojo pomoč in prišel bom, da vam pomagam. Tu pustim Moj blagoslov in vam pravim: molite, zahvaljujte se Gospodu za vse tisto, kar vam daruje. Bodite potrpežljivi v preizkušnjah življenja. Preizkušnje, ki jih Bog dopušča in, skozi katere greste  na tem svetu, vam služijo za očiščenje in posvečenje. Blagoslavljam vsakega posebej tako, kot mi Bog dovoljuje. Vsem moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!«
Želja Nebeške Matere je bila, da nocoj premišljujemo sporočilo, ki ga je za nas dal sveti Jožef dne 17. 12. 2004. Premišljujmo takole:
Prvič: sveti Jožef nas je pozdravil z besedami: »Jezusov MIR z vami vsemi!« – Mir v naši duši, mir v naših družinah, mir z našimi sosedi, mir v službi, kjer smo zaposleni, mir na svetu. Mir v vseh deželah sveta je tako velika dobrina, zato, da vas nocoj vse povabim h goreči prošnji k trem svetim srcem, da se ta mir naseli med ljudmi in na ta svet. Naj Jezus, knez miru, odvzame ta trenutek vsak nemir od nas in nas utrdi v svojem miru!
Drugič: Sv. Jožef pravi: »Danes ponovno prihajam iz nebes, da vas BLAGOSLOVIM.« Zelo pomembno je, da je vsak od nas blagoslovljen, zelo pomembno je, da so blagoslovljene naše hiše in prebivališča ter vse stvari, ki so naša last, zelo pomembno je, da vsako jutro blagoslovimo z egzorcizirano vodo sebe, družino in naše imetje. Naredimo vsako jutro križ na čelo sebi in družini z ekzorciziranim oljem, nosimo na sebi razne škapulirje kot znamenje Božje zaščite in varstva. Kratko pomolimo vsako jutro: »Nebeška Mati pokrij me s svojim brezmadežnim plaščem luči in milosti, da bom vsak trenutek na varnem!« – Če naši domači odklanjajo vse prej povedano, spoštujmo njihovo odločitev, vedno pa lahko zanje molimo!
Tretjič: Sveti Jožef pove: »Bog želi, da vsi živite v LJUBEZNI IN MIRU in da ste PRIČE Božje prisotnosti.« Kako težko je nam, če nas kdo sovraži in hoče našo pogubo. Kako težko je, če nimamo miru v srcu. Prosimo Jezusa za dar osvoboditve, da On odstrani iz naše duše vsako grenkobo, zamero, sovražnost in spomin na desetletja našega življenja, ko smo morali prenašati direktno sovraštvo in nasprotovanje drugih ljudi. Naj nas Jezus utrdi v miru, samo tako smo lahko priče Vstalega Jezusa.
Četrtič: Sveti Jožef pravi: »Prosite V VSEM mojo pomoč.« V vsaki okoliščini življenja prosimo za pomoč sv. Jožefa: sv. Jožef, poskrbi za mojo službo! Poskrbi za potrebna sredstva in hrano ter bivališče za mojo družino. Sv. Jožef, poskrbi za moje zdravje, da se ne okužim! Sv. Jožef, poskrbi, da bom imel prijatelje s katerimi si bomo pomagali in bomo podpirali drug drugega. Sv. Jožef, pomagaj, da se bom mogel naučiti tujega jezika, da bom znal uporabljati računalnik, da bom znal kuhati. Bodi v moji družbi, da ne bom osamljen!
Petič: Sveti Jožef pravi: »Tu pustim moj blagoslov in vam pravim: MOLITE, ZAHVALJUJTE SE GOSPODU.« Ta dan smo vsi prejeli poseben blagoslov sv. Jožefa. Molimo in se zahvaljujmo Gospodu za vse to, ne izgubljajmo časa pred televizijo in z dogodki tega sveta. Nekaj osnovnih informacij moramo imeti, ostali čas porabimo za MOLITEV IN ZAHVALJEVANJE!
Šestič: Sveti Jožef nas poučuje: »Bodite potrpežljivi v PREIZKUŠNJAH ŽIVLJENJA.« Vsak od nas živi sredi mnogih preizkušenj in stisk življenja. Vzemimo v roke Sveto pismo, vzemimo v roke knjigo sporočil, prosimo Svetega Duha, da nam pokaže, odpre za nas, stavek, ki nas bo dvignil in nam dal moč za ta dan. Napišimo si ta stavek, poglejmo ga, če je treba tudi 50 krat v enem dnevu, da bomo močni v preizkušnjah.
Sedmič: Sveti Jožef pove tudi: »Blagoslavljam vsakega posebej.« Vsak posebej naj se zahvali za ta blagoslov, ki smo ga prejeli v tem trenutku. Milost in mir z vami vsemi, bratje in sestre. Amen.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja