SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.10.2020 – Manaus-AM

SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.10.2020 – Manaus-AM.- PREMIŠLJEVANJE

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Brezmadežna Mati prihajam iz nebes, da vam prinesem mir, blagoslove in milosti nebes, ki vas osvobajajo, tolažijo vaše prizadete duše, ki potrebujejo ozdravljenja, osvoboditev in vero.

Verujte vedno bolj, otroci moli, tudi v strašnih preizkušnjah, ki so prišle na svet zaradi napak, pomanjkanja vere in Satanove teme, ki se močno manifestira in želi požreti vse.

Ne izgubite vere, verujte v večne resnice, ki jih je učil moj Božji Sin in izrujte vsak dvom iz svojih src.

Tu sem, da vas sprejmem v moje Brezmadežno Srce in vam dam vso mojo Materinsko ljubezen. Dnevno molite Rožni Venec. Rožni Venec je vaše orožje v tej veliki duhovni bitki, da premagate vse napade peklenskih duhov. Ne bojte se. Tu sem, da vas vedno varujem pred vsem zlom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

PREMIŠLJEVANJE

PRVA TOČKA: V tem sporočilu Nebeška Mati pove: »Prihajam iz nebes, da vam prinesem mir, blagoslove in milosti nebes, ki vas osvobajajo, tolažijo vaše prizadete duše, ki potrebujejo ozdravljenja, osvoboditev in vero.« Na tej mednarodni zoom molitvi Nebeška Mati prihaja iz nebes in se pridružuje naši molitvi, da nam prinese »milosti nebes, ki tolažijo naše prizadete duše.« Kako zelo vsi potrebujemo tolažbe, ki nam jo prinaša Nebeška Mati. V litanijah jo kličemo z nazivom »tolažnica žalostnih«. Nebeška Mati, tvoja beseda tolaži, tvoja beseda nam vrača veselje, tvoja beseda nas osvobaja velikih stisk, tvoja beseda obnavlja našo slabotno vero. Lahko rečemo s prerokom Izaijem: po milostih iz nebes, ki nam jih prinaša Nebeška Mati, »bomo dosegli radost in veselje, žalost in vzdihovanje bosta zbežala« (Iz 35,10) od nas.

DRUGA TOČKA: Nebeška Mati pravi: »Tu sem, da vam dam vso mojo materinsko ljubezen.« Prerok Izaija nas poučuje: »Moje ljudstvo bo prebivalo v mirnem kraju, v varnih domovih in brezskrbnih počivališčih« (Iz 32,18). Marijino Brezmadežno Srce je za nas »miren duhovni kraj«, kjer moramo prebivati. Marijino Brezmadežno Srce je naš »varen dom«, naše »brezskrbno prebivališče«, ki ga v teh časih zelo potrebujemo. O Nebeška Mati, v stiskah, ki jih trpimo, bodi ti naš mir, naš varen dom, naše počivališče pred vznemirjanji sveta, ki nas nenehno obdajajo! V Marijinem Brezmadežnem Srcu dobiva Marijin otrok, kakor pravi prerok Izaija, »svoj kruh, voda mu je zagotovljena« (Iz 33,16). Zagotovljen nam je vsakdanji kruh in tudi evharistični kruh. Zagotovljena nam je voda za zemeljsko življenje, pa tudi voda svetega krsta in voda milosti Svetega Duha, ter voda Jezusovega usmiljenja.

TRETJA TOČKA: Nebeška Mati pravi: »Vsak dan molite rožni venec. Rožni venec je vaše orožje v tej veliki duhovni bitki.« V sporočilu 9.1.2021 pove Nebeška Mati: »Molite, moji otroci, molite veliko rožnih vencev, kajti ta molitev vas more rešiti sedanje teme, ki vam grozi.« – O srečen in blagoslovljen je tisti človek, ki moli sveti rožni venec z vero in zaupanjem in uporablja svoj čas, da poleg udeležbe pri vsakodnevni sveti maši, izroči svojo dušo v Marijine roke z molitvijo rožnega venca. Nebeška Mati potrjuje moje besede, ko pravi: »Tukaj sem, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce in vam dam vso svojo materinsko ljubezen.« – O Nebeška Mati, sprejmi nas današnji dan in naj tvoja materinska ljubezen zdravi, tolaži, krepi, osvobaja in poživlja našo vero, da na poti vere ne bomo omagali, ampak nas vedno »varuj pred vsem zlom«, da se ne bomo bali, ampak hodili s teboj na vseh poteh našega življenja. »Naj bo moje razmišljanje, govorjenje in delovanje vedno v skladu s sveto Božjo voljo, ki od nje ni nič močnejšega« (30.10.2020). »O pridi naš Gospod Jezus, pridi danes, in ti deluj in moli v meni s svojo Božjo voljo« (30.10.2020). Naučimo se molit tudi rožni venec Božje volje, ki ga je Nebeška Mati naučila molit Edsona dne 30.10.2020.

ČETRTA TOČKA: Nebeška Mati nam naroča: »Verujte vedno bolj.« To ni samo vera, ki od človeka ničesar ne zahteva, to ni samo vera, da rečemo: »Nekaj je nad nami«, ampak je to vera, ki zahteva naš skrajen napor, da nas reke nevere tega sveta ne odnesejo in ne utopijo. O tej trdi veri nas poučuje prerok Izaija in pravi: »Ljudstvo na Sionu, ne boš se več jokalo. Usmilil se te bom na tvoje glasno vpitje. Čeprav vam Gospod daje (v tem času) kruh stiske in vodo nadloge, se tvoj Učitelj ne bo več skrival, temveč bodo tvoje oči gledale tvojega Učitelja. Tvoja ušesa bodo slišala besedo, ki ti bo govorila: ‘TO JE POT, PO NJEJ HODITE!« če boste morali iti na desno ali na levo« (Iz 30,19-21). To je pot Nebeške Matere, varna in zanesljiva pot, ki nas vodi k večnemu zveličanju. O Nebeška Mati, toliko klicev tega časa nas kliče naj hodimo desno ali levo, Ti pa nas učiš in nas vabiš, da hodimo s Teboj po tvoji poti, o ne zapusti nas, ampak nas vedno spremljaj in nam pomagaj, da ne bomo nikoli zapustili tvoje poti. Amen.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja