SPOROČILO 08.06.2012

SPOROČILO KRALJICE  ROŽNEGA VENCA IN MIRU

EDSONU GLAUBER DE SOUZA COUTINHO

PETEK 08.06.2012 V  GORLAGO, ITALIJA

Mati Božja je prišla ta večer in nam je dala sledeče sporočilo.

Mir z vami! Moji ljubljeni otroci! Sem Kraljica Rožnega venca in Miru in prihajam ta večer z Nebes, da vas povabim: živite resnično moja sporočila, bodite pričevalci Božje ljubezni vašim bratom. Otroci moji, to je čas spreobrnjenja, to je čas, da se naučite odpustiti in ljubiti. Odpuščajte in ljubite, otroci moji in tako boste zmagovali vse napade hudobnih grehov.  Imejte sprejemljivo srce polno ljubezni. Hvala za vaše molitve za svet in za mir v svetu, hvala za vašo prisotnost. Danes dajem svoj Materinski blagoslov Mojim Sinovom duhovnikom in jih polagam v svoje Brezmadežno Srce. Sinovi duhovniki, molite za Cerkev mojega Božjega Sina in ljubite, ljubite, ljubite, bodite poslušni Svetemu Očetu in še bolj z vašo ljubeznijo in vašimi molitvami Zanj. Kadar vi molite za Svetega Očeta in Cerkev popravite toliko hudega in odstranite velike nevarnosti. Prepoznavajte, da so vaše molitve močne v korist Cerkve in sveta. Vi morate biti prvi vzor vere in molitve za vse vernike.

Blagoslavljam vse matere. Mamam, ki ste tu prisotne, vam pravim da sem ob vas da vam pomagam za blagoslov vaših družin. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Preden je odšla je dejala:
Molite za svet, ki je nemočen zaradi greha. Svet se oddaljuje vedno bolj od Boga, toda vi posredujte. Mnogo mojih otrok je padlo tako globoko v veliko brezno in ne ljubijo več Gospoda in ne verujejo več v njegove Svete besede. Otroci, verujte, verujte, verujte. Imejte vero, ne dvomite. Morate verovati vedno bolj, kajti tako boste lahko rešili svet pred velikimi katastrofami in preprečili mnogo hudega. Verujte, verujte, nikoli ne dvomite.

Med ekstazo je Edson izgovoril te besede:

Obrigado pelas lindas rosas!           Hvala za lepe rože!

Nesta case eu deixo a mia paz.        V tej hiši sem pustila svoj mir .

Nesta casa eu deixo meu amo         V tej hiši sem pustila svojo                                                                            ljubezen.

Nesta casa eu deixo o meu coracao.    V tej hiši sem pustila svoje srce.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja