DOMAČA STRAN

DA NE BI BOŽJE OBLJUBE ŠLE V POZABO !

BOG IMA VELIK NAČRT ZA SLOVENIJO IN NAD NJO BEDI S SVOJO OČETOVSKO ROKO! BRAT IN SESTRA, PRIDRUŽI SE  TREM SVETIM SRCEM Z ROŽNIM VENCEM!

Seja verdadeiro e fiel a Deus e à obra de Nossa Senhora

SPOROČILA ZA SLOVENIJO

V okviru njegovega poslanstva je bil Edson Glauber tudi letos v Evropi. Obiskal je Italijo, Francijo in Slovenijo.

18.maja 2012 BERTOKI

Župnija v Bertokih je imela ta dan v gosteh kip Strunjanske Marije od Prikazanja, ob njeni 500 obletnici prikazanja. To se je dogajalo prav na dan, ko je Edson  imel pričevanje v  Cerkvi v Bertokih pred kipom Strunjanske Gospe. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

Mir z vami moji ljubljeni otroci!

Jaz sem Kraljica Rožnega Venca in Miru ter vaša Mati!

Moj Sin Jezus me pošilja sem, da vas povabi k ljubezni, molitvi in miru.

Otroci moji, jaz vas ljubim in vam podarjam mir, mir mojega Sina, da bi vase družine pripadale Bogu. Zahvaljujem se vam za vaše molitve za dobro sveta in za mir. Bog vas ljubi in vam podarja posebne milosti. Danes vas polagam v moje Brezmadežno Srce in vaše molitve dvigam v Nebo. Otroci moji, ljubite, ljubite, ljubite, da bi bili zmožni premagati zlo, ki želi uničiti mir v vaših domovih. Molite rožni venec. Rožni venec je molitev za katero vas prosim, da jo molite vsak dan, kajti z Rožnim vencem bo vsako zlo, ki vam ga hoče hudič povzročiti, premagano! Danes vam podarjam mojo ljubezen z mojo Materinsko navzočnostjo med vami in vas vabim, da ste Priče Božje ljubezni in mojih sporočil med vašimi brati.

Zahvaljujem se vam za vašo prisotnost.

Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Edson : Gre za prisotnost njenega kipa, ki predstavlja prikazanje v preteklosti in sporočilo Cerkvi tistega časa,  kot za njena sedanja sporočila.

Ko se je naša Gospa prikazala, se je njena podoba (kip),  ki jo  je gostila cerkev,  začela rahlo premikati in postala je vsa osvetljena. Devica se je veličastno dvignila in začela dobivati obliko. Iz tabernaklja je izšla svetloba, ki se je združila z Njo in takoj nato se je prikazala Devica z malim Jezusom v naročju.

Stal sem ganjen, ko sem videl to tako čudovito videnje in način kako se je zgodilo : Mati in Sin, tam v cerkvi pred nami, ki nas blagoslavljata in nam podarjata svojo ljubezen. Poslušajmo njune klice in spremenimo smer našega življenja in dan nam bo mir.

A grande promessa do Coração Castíssimo de São José

 

19. 5. 2012  STIČNA

Tega dne se je prikazala Sveta Družina. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

Mir z vami moji  ljubljeni otroci!

Prihajam iz nebes z mojim Sinom in Svetim Jožefom, da vas blagoslovim in vam podelim mir.Otroci moji,naj bo vaša ljubezen do naših Presvetih Src globoka,  in vaše družine bodo ozdravljene in  rešene vsega  zla. Bog želi podeliti velike milosti vašim družinam, ampak vi morate moliti, moliti, moliti, kajti v molitvi Bog spreminja vaše duše in vas dela može in žene vere.

Otroci moji, imejte vero. Bog je vedno ob vaši strani, da vam pomaga in blagoslavlja. Jaz, vaša mati sprejemam vaše družine v moje Materinsko Srce.  Moj Sin želi, da bi bili vi in vaša srca  odprti do ljubezni Svetega Jožefa. Odprite vaša srca, otroci moji.

Bog želi, da se pobožnost do Svetega Jožefa razširi po vseh krajih sveta, kajti on želi rešiti družine. Sveti Jožef me danes spremlja in je ob mojemu Božjemu Sinu, kajti po njegovem posredovanju, bo veliko milosti, miru in spreobrnjenja podeljeno svetu.

Zahvaljujem se za prisotnost duhovnikov in vseh vas in vam pravim, da bodo vase družine prejele prav poseben blagoslov. Blagoslavljam vas vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

Danes nas Naša Gospa prosi za  pobožnost do Treh združenih Src, da bi bile naše družine  ozdravljene in rešene vsega zla. Resnično,  Bog želi rešiti družine po posredovanju Presvetih Src polnih ljubezni in miru. Tisti, ki se bo približal tem Srcem, ne bo obžaloval, ampak bo odkril Božje usmiljenje.  Dete Jezus  je med videnjem kazal na svoje Srce in mi dal razumeti, da nas sprejema v svoje Srce. Nato je s svojimi odprtimi ročicami gledal v Nebo, kot, da bi prosil Boga Očeta za nas.

Takoj nato sem videl zemljevid Slovenije in nad njo Božjo roko, ki jo je blagoslavljala in ščitila. Iz Božje roke se je nad Slovenijo razlivala velika luč, ki jo je razsvetljevala. Razumel sem, da so bile to milosti, ki jih je Bog podelil slovenskemu ljudstvu, po posredovanju Treh združenih Presvetih Src Jezusa, Marije in Jožefa.

Naša Gospa mi je dala razumeti, da se je z današnjim dnem za slovensko ljudstvo začel čas milosti in blagoslova in da bo ta čas milosti z vso močjo prišel po Pobožnosti do Jožefovega Najčistejšega Srca. Tri združena Presveta Srca bodo v Sloveniji uresničila velike čudeže in velika spreobrnjenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja