SPOROČILA

Sporočilo Matere Božje na 2012/07/10

 

Praznik Roženvenske Matere Božje

 

Mir, dragi otroci!

 

Danes, blagoslavljam vaše rožne vence s posebnim blagoslovom, da bi ga molili z vero in ljubeznijo. Molite rožni venec s srcem. Molite, molite za moje otroke..

V Itapirangi bom naredila sveto mesto, Božje mesto za rešitev vaših družin. Molite, molite za moje otroke. Želim vas vse pripeljati v nebesa. Rada bi, da bi bili vsi poleg mene nekega dne v nebesih. Itapiranga, tako bo kot je volja Boga in ne kot želijo ljudje! Za to je potrebno še naprej moliti rožni venec vsak dan, tako kot sem vas prosila.

Otroci moji, molite rožni venec. Z molitvijo rožnega venca izprosite veliko milosti iz nebes. Ne prenehajte moliti rožni venec, moji otroci. Jaz sem tu da vam pomagam. Tukaj sem, da rešite svoje družine in svet pred temo satana.

Počastite mojega Sina Jezusa in molite rožni venec vsak dan in videli boste zmago nad vsem zlom. Sprejmite moje Materinske besede v svoja srca, ker so besede ljubezni in da Božja ljubezen napolni vaša srca, ozdravi vse rane, ki so nastale zaradi greha na vaših dušah.

Posredujem za dobro sveta, posredujem za dobro brazilskih ljudi, ki jih Bog ljubi, oni pa ga žalijo in zavračajo, posebno te dni s tako hudimi grehi in preklinjanjem  svetega Gospodovega imena in Njegovih zapovedi.

Otroci, še vedno lahko rešite veliko duš in zadostite za številne grehe, storjene na brazilskem ozemlju. Če ne bo molitev zadoščevanja, se bo mnogo krvi prelilo v Braziliji in številne družine bodo nosile težki križ.

Tukaj vas prosim, trkam na vrata vašega srca,  vzemite moje besede k srcu in bodite Božja luč vašim bratom.

Hvala za vašo prisotnost nocoj. Vrnite se na svoje domove z Božjim mirom Blagoslavljam vas, v imenu Očeta, in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja