SPOROČILA 2012

SPOROČILO SVETE DEVICE 6.10. 2012

 

Mir, moji ljubljeni otroci.

Ali ljubite mojega Sina Jezusa, otroci moji? Zapustite greh. Zapustite razvade  in vse kar je narobe. Bodite Božji z vsem srcem.

Duhovniki naj bodo sveti Gospodovi duhovniki in naj dajejo zgled vere, molitve in svetega življenja vernikom. Naj bodo verniki poslušni Cerkvi, škofom in duhovnikom, ki resnično izpolnjujejo Božjo voljo in ubogajo Papeža. Naj vsi moji otroci na svetu molijo rožni venec vsak dan, da odstranijo nevarnost katastrof, ki groze svetu zaradi neštetih strašnih grehov, ki niso bili zadoščeni, kot sem vas prosila.

Molite, molite veliko, moji otroci. Kdor moli pripada Nebeškemu kraljestvu.

Molite, da bi imeli moč premagati satana, svet in meso. Molite, da bo vaše srce popolnoma pripadalo Gospodu.

Prišla sem z nebes, da vam podelim veliko milost. Prišla sem v Amazonijo, da bi klicala svoje otroke k Bogu. Pojdi v cerkev. Poišči duhovnika in se spovej svojih grehov.

Prosite odpuščanja za vaše grehe, otroci moji. To je prvi korak do Nebeškega kraljestva, ki ga morate storiti: priznajte svoje napake in se spravite z Bogom in potem z vašimi brati.

Jaz vas ljubim in vas sprejemam pod moj Sveti plašč ter vam odpiram Moje Brezmadežno Srce, da vam dajem svojo ljubezen.
Vrnite se na vaše domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

Med prikazovanjem sem videl Sveto Devico. Bila je oblečena v belo obleko in bel plašč.

Odprla je svoj plašč in pokazala na svojih prsih svetleče Brezmadežno Srce. Bilo svetleče kot kristal. Molila je Oče Naš in Slava Očetu za mir ter prosila naj prosimo za ljudi, ki so v vojnah in spopadih. Z nežnimi besedami, polnimi ljubezni in trpljenja je dejala. Molite za mir za ljudi v Siriji! Ko je izrekla te besede sem v svojem srcu začutil  veliko željo da posredujem za mir, da se bojujem za mir, mir v naših domovih in med nami, sicer se nam lahko zgodi kot se dogaja ljudstvu v Siriji, ki gre skozi velike spopade, nasilje in smrt.

Mi lahko preprečimo delovanje zla z rožnim vencev v rokah, ko ga molimo z vero in ljubeznijo. Ne moremo se igrati z molitvijo, temveč moramo živeti molitev srca v naših življenjih. Molimo z vero in ljubeznijo, da izprosimo velike čudeže spreobrnjenja sveta,  pa tudi dar miru.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja