SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 29.10.2015

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 29.10.2015

Moji otroci, ne boste mogli biti luč, kjer je tema. Če ne prejemate Telo in Kri mojega Božjega Sina, ne boste zaslužili nebesa in če ga nevredno prejemate in se ne kesate, proseč odpuščanja, ne boste zaslužili večnosti, ampak pekel.

Ne živite v grehu. Ljubezen je zagrenjena, zavržena in strašno žaljena od mojih nehvaležnih otrok, ki se ne obnašajo kot pravi Božji otroci, temveč kot Judeži, ki pritegnejo in žalijo s tolikimi žalitvami. Molite, molite, molite, naj vaša življenja postanejo vzor, da vi pripadate Bogu in meni.

Živite po naukih mojega Božjega Sina, bodite poslušni njegovim Zapovedim, nosite svoj križ in utihnite, ko je potrebno, da vas ne premaga duh zla in uniči z lažmi v sveta. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca.

Prišli bodo težki časi za vso Cerkev in hudič bo besnel proti duhovnikom,  ki me ljubijo.

Moje sporočilo, ki sem ga dala v Akiti se odvija v teh časih in vi morate v teh časih, da zaustavite zlo, čimprej poiskati pomoč: EVHARISTIJA IN ROŽNI VENEC.

Bojujte, bojujte se za vaše odrešenje. Jaz sem ob vas, da vas varujem in vas pokrivam z mojim varovalnim plaščem in nikoli vas ne zapustim.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja