SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.11.2019 – ITAPIRANG- EDSONU GLAUBER

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.11.2019

Ob zori, ob 03. uri, ko sem legel, me je zbudila Blažena Devica in mi govorila:

Moj sin,  mnogi se odpovedo zlu samo z besedo in usti,  a nadaljujejo enako dalje, ker v sr,

potem je blagoslovila izvi

cu so še vedno slaba čutenja, želja in volja po grehu. Bojujte se proti grehu: odpustite in  ljubite, da bi zaslužili ozdravljenje srca, duše in telesa. Brez odpuščanja ne morete zaslužiti blagoslova mojega Sina Jezusa, ki spreminja in zdravi vaša življenja. Bog prosi vseh za spremembo življenja in iskrenega kesanja. Bodi v miru.

Okrog 12h, kmalu po procesiji k izviru Usmiljenja in Milosti, se je sveta Mati prikazala, blagoslovila vse prisotne romarje, blagoslovila izvir in nam dejala: Spreobrnite se!…Molite, molite, Mir!… Odpuščanje vas zdravi!…Bodite od Boga.

Pozno, po procesiji z romarji se je Naša Gospa ponovno prikazala ob običajni uri njenih dnevnih prikazovanj in mi govorila o skrivnostih, ki se nanašajo na Brazilijo; med prikazovanjem mi je pokazala velika trpljenja ki se  morejo pojaviti  v brazilskem narodu, z mrtvimi, nasiljem in prelivanjem krvi.

Satan želi uničenje in smrt. Sveta Mati nas je prišla prosit molitve za mir v Braziliji.

Če bomo ostali gluhi, s srci trdimi kot kamen, bo nas Gospod popravil preko  preganjanj, poniževanj, zlakoto in jokom.

Sprejmimo klic Brezmadežne Matere in tako bo zares mogočni Gospodov laket odmaknil njegovo strašno pravičnost, ki bi mogla zadeti Brazilijo v zelo kratkem času.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja