Praznik Prečistega Srca svetega Jožefa 21. junij 2023

Jezus je vidca Edsona Glauber de Sojuza Coutinho izbral za glasnika Prečistega Srca svetega Jožefa. V  svojih prikazovanjih je razodel, da želi, da se praznik  Prečistega Srca njegovega krušnega Očeta Jožefa določi na sredo po prazniku Jezusovega in Marijinega Srca. Letos je to  21. junija.

Veliko milosti sta tako Jezus, kot sv. Jožef obljubila vsem častilcem Jožefovega Srca. Od leta 2012 se je pobožnost do Jožefovega srca in do Jožefa samega oživila. Ne moremo častiti sv. Jožefa, ne da bi častili njegovo Prečisto Srce, ki je tako ljubilo Jezusa in Marijo in se popolnoma predalo v izpolnjevanju in služenju Božji volji za božji načrt  odrešenja človeštva.
Nešteti so izvori milosti, ki jih nebo deli človeštvu in Jožefovo Srce je izvor posebnih milosti za duhovnike, družine in mlade v teh težkih in bolečih časih Cerkve in človeštva.

Ne utrudimo se, četudi Cerkev še ni dorekla svojega DA in še ni potrdila praznika in še ni priznala milosti po Jožefovem Srcu, naj nas to ne ovira, da sledimo Jezusovemu klicu po češčenju Prečistega Jožefovega srca.

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠE DRUŽINE, NAŠE DOMOVINE IN SVETE CERKVE. Amen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja