MEDITACIJA IN NAVODILA STARŠEM

(1) 26. februar 1997

Moje drage hčere, matere in žene, skrbite za svoje otroke z ljubečim srcem. Vaši otroci so najdragocenejši dragulji, ki vam jih je Bog podaril. Vedno jih blagoslavljajte in nikoli ne dovolite, da bi se jim približalo zlo tega sveta. Kako se to lahko zgodi? Če dovolite, da se vaši otroci učijo najhujših stvari, ki jih zdaj vsem otrokom posreduje televizija.

(2) 26. februar 1997

Televizija je idol zla, ki ga je ustvaril človek, da tako ne služi več Bogu, ampak sovražniku. Če bi vedeli, kako uporabiti medije za gradnjo Božjega kraljestva, bi bilo to odlično. Toda danes ljudje ta sredstva uporabljajo le za napredovanje zla v svetu. Molite za vse tiste, ki učijo grozne in napačne stvari vse otroke, saj ne bodo ušli Božji pravici, ker uničujejo male angele mojega Sina Jezusa na tem svetu. Vrnite se k Bogu. Še enkrat vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen.

(3) 5. marec 1997

Vse vas bom z odprtimi rokami pričakala v hiši svojega Sina Jezusa, to je v Cerkvi, še posebej živo v telesu in duši pri sveti maši. Otroci, želim vam pokazati, da sem pri sveti maši s svojim Sinom Jezusom bolj navzoča kot pri katerih svojih prikazovanj. Če torej želite globlje občutiti mojo navzočnost in mojo ljubezen, pojdite vsak dan k sveti maši. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam s svojim materinskim Srcem, preplavljenim z veseljem.

(4) 6. julij 1997

Drage hčere, matere in žene, še enkrat vam vsem pravim: živeti morate globoko molitveno življenje in se vsak dan posvetiti mojemu brezmadežnemu Srcu ter svojim družinam, da vas bo varoval moj Gospod, ki mi je zaupal, da bom vaša zaščitnica in Kraljica vaših družin. Hčere, ne bojte se me. Tudi če vaš dom nasilno napade moj sovražnik, vam povem: Tukaj sem, da vas vse zaščitim. Prosim vas za brezmejno zaupanje v moje materinsko varstvo.

(5) 19. marec 1998 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Očetje in matere morajo ljubiti svoje otroke tako, da jih vzgajajo v Božjih zakonih in njegovi ljubezni. Veliko mladih je na poti zla, ker jim očetje in matere niso dali pravih naukov in ustrezne ljubezni. Starši morajo z otroki ravnati z ljubeznijo in naklonjenostjo, otroci pa jim morajo biti poslušni. Prav tako jih morajo starši znati voditi z ljubeznijo, ne da bi otrokom vsiljevali stvari, ki jih še niso pripravljeni sprejeti, ampak jih morajo postopoma vzgajati v družinskem življenju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja