MARIJA NAROČA NAJ PREMIŠLJUJEMO SPOROČILI OD 13.7. IN 22.7. 2016.

MARIJA NAROČA NAJ PREMIŠLJUJEMO SPOROČILI OD 13.7. IN 22.7. 2016.

Dne 13.6.2020 je Mati Boža dala Edsonu osebno sporočilo. Prosila je, naj vas spomnim na sporočila, ki jih je dala 13. julija 2016 in 22. julija 2016., da jih preberemo in premišljujemo. Ona je dala za sporočila že v preteklosti a moramo se spomniti, da moramo toliko posredovati (moliti) veliko za Cerkev, toliko za duhovnike, ki tako močno potrebujejo molitve v teh časih.

IZ SPOROČILA NAŠE GOSPE  22.07.2016

….In vsi naj prav tako molijo za ves svet in mnogo za Cerkev, da bo znala premagati napade in preizkušnje skozi katere bo šla v teh težkih časih, ko bo Petrova barka v velikih nevarnostih. Hudič bo pokazal vso svojo neusmiljenost proti Gospodovim služabnikom, ki bodo preganjani in pobiti na način, ki ga svet še ni videl.

Moje materinsko Srce je tesnobno, ker govorim, a me ne poslušajo, se prikazujem v svetu, a ne verjamejo. Toda, ko pridejo velike bolečine kaj bodo storili? 

Reci vsem naj se vrnejo, se obrnejo k Bogu sedaj. Spreobrnite se!… Sem vaša Mati, ki vam govorim s trpečim in žalostnim srcem,  ki vas prosim, vas rotim

Govori mojim otrokom o moji materinski bolečini, ki jo povzročajo tisti, ki me ne poslušajo in niti ne verjamejo mojim materinskim besedam. Povej jim, da sem tu in jih kličem, ker je Bog pošilja na svet, da vas opozorim, da vam pokažem varno pot, ki da ji sledite. Govori vsem o mojem bolečem klicu, ki ga dajem še enkrat danes za dobro vseh, za srečo vsakega izmed vas. Hvala, da si me poslušal in odgovoril.

Blagoslavljam tebe in ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.07.2016 – (RODENGO SAIANO – BS)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.07.2016 – Rodengo Saiano BS- Italija)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem Mati Cerkve in prihajam vas vse prosit molitve za Božje služabnike (duhovnike) in za tiste, ki ne oprejo svojih src Gospodu.
Ljubim vas in vam pravim, da Bog prosi vse človeštvo za spreobrnjenje, kajti mnogi so se oddaljili od njegove svete poti.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu ljubljeni sinovi. Prosim vas, ker vam Gospod daje še čas za spreobrnjenje.

Molite za tiste, ki ne sprejemajo ljubezni mojega Sina Jezusa, molite za tiste, ki zavračajo prositi ga za odpuščanje svojih grehov.

Sprejmite, moji otroci, moja sporočila v svoja srca, moja sporočila, ki vam jih govorim s svojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni.

Velike preizkušnje bodo prekrile svet in Sveta Cerkev bo šla skozi svoj najtežji čas, ko bodo mnogi izbrani sinovi, služabniki mojega Sina Jezusa, zapustili resnice mojega Sina in vodili mnoge vernike po isti poti teme, ki vodi v večno pogubljenje.

Ne žalite več mojega Božjega Sina. Ne oddaljite se od Srca mojega Sina, ki je izvir usmiljenja in miru.

Molite, da bi imeli božjo milost v svojih življenjih, ker bodo mnogi tisti, ki ne bodo mogli ostati zvesti in na nogah v preizkušnjah, ki bodo prekrile ves svet.

Italija bo preplavilo veliko nasilje in smrt in kri se bo prelivala v mnogih krajih. Mnoge Cerkve bodo uničene in mnogi moji otroci bodo grenko jokali, ker me niso poslušali.
V Rimu bo vladal kaos zaradi grehov nečistosti in kazni so prišle do točke, da se prelijejo preko roba in Božja kazen in pravičnost bo udarila.

V krajih nečistosti ne bo ostal noben kamen, ker bo močna Božja roka dosegla tiste, ki so bili nezvesti in ostali zakrknjenih src. Veliko molite! … (Tu je Naša Gospa z žalostnim obličjem vzdihnila v bolečini)

Jaz vam ponujam svoje Brezmadežno Srce, da boste v njem obvarovani v teh dneh, ki so zelo blizu.

Otroci moji sprejmite moje klice, poslušajte me. Ne grešite več! Ne ranite Srce mojega Sina, ki krvavi zaradi tolikih zločinov. Molite, zadostite, častite mojega Sina v Najsvetejšem Zakramentu in Bog bo imel usmiljenje z vsakim izmed vas in s svetom.

Jaz, Mati vas vseh, vas blagoslavljam s svojim Srcem polnim bolečine: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUS JE V ENEM IZMED SPOROČIL DEJAL,

DA NE MORE NIČESAR ODREČI SVOJEMU KRUŠNEMU OČETU, KAR GA PROSI.
PROSIMO SV. JOŽEFA NAJ PRED PRESTOLOM BOŽJEGA SINA, PO ZASLUGAH, KI JIH JE DOSEGEL V ČASU JEZUSOVEGA ŽIVLJENJA NA ZEMLJI, IZPROSI MILOSTI, KI SO POTREBNE ZA MIR IN SLOGO V SLOVENIJI, PRAV V TEH DNEH, KO BOMO POSEBEJ ČASTILI VSAKO SRCE POSEBEJ, IN SICER V PETEK JEZUSOVO PRESVETO SRCE.

SV. JOŽEF, PO MILOSTIH, KI TI JIH DAJE BOŽJI SIN JEZUS, KI SI GA VAROVAL IN VZGAJAL NA ZEMLJI, NAM IZPROSI ZA SLOVENIJO MIR IN SLOGO, DA SE POKAZE VSEMOGOČNOST TVOJE PRIPROŠNJE.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja