SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.07.2016 – (RODENGO SAIANO – BS)

13718657_1296635307037799_5527304431304405893_n

 

 

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem Mati Cerkve in prihajam vas vse prosit molitve za Božje služabnike (duhovnike) in za tiste, ki ne oprejo svojih src Gospodu.
Ljubim vas in vam pravim, da Bog prosi vse človeštvo za spreobrnjenje, kajti mnogi so se oddaljili od njegove svete poti.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu ljubljeni sinovi. Prosim vas, ker vam Gospod daje še čas za spreobrnjenje.

Molite za tiste, ki ne sprejemajo ljubezni mojega Sina Jezusa, molite za tiste, ki zavračajo prositi ga za odpuščanje svojih grehov.

Sprejmite, moji otroci, moja sporočila v svoja srca, moja sporočila, ki vam jih govorim s svojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni.

Velike preizkušnje bodo prekrile svet in Sveta Cerkev bo šla skozi svoj najtežji čas, ko bodo mnogi izbrani sinovi, služabniki mojega Sina Jezusa, zapustili resnice mojega Sina in vodili mnoge vernike po isti poti teme, ki vodi v večno pogubljenje.

Ne žalite več mojega Božjega Sina. Ne oddaljite se od Srca mojega Sina, ki je izvir usmiljenja in miru.

Molite, da bi imeli božjo milost v svojih življenjih, ker bodo mnogi tisti, ki ne bodo mogli ostati zvesti in na nogah v preizkušnjah, ki bodo prekrile ves svet.

Italija bo preplavilo veliko nasilje in smrt in kri se bo prelivala v mnogih krajih. Mnoge Cerkve bodo uničene in mnogi moji otroci bodo grenko jokali, ker me niso poslušali.
V Rimu bo vladal kaos zaradi grehov nečistosti in kazni so prišle do točke, da se prelijejo preko roba in Božja kazen in pravičnost bo udarila.

V krajih nečistosti ne bo ostal noben kamen, ker bo močna Božja roka dosegla tiste, ki so bili nezvesti in ostali zakrknjenih src. Veliko molite! … (Tu je Naša Gospa z žalostnim obličjem vzdihnila v bolečini)

Jaz vam ponujam svoje Brezmadežno Srce, da boste v njem obvarovani v teh dneh, ki so zelo blizu.

Otroci moji sprejmite moje klice, poslušajte me. Ne grešite več! Ne ranite Srce mojega Sina, ki krvavi zaradi tolikih zločinov. Molite, zadostite, častite mojega Sina v Najsvetejšem Zakramentu in Bog bo imel usmiljenje z vsakim izmed vas in s svetom.

Jaz, Mati vas vseh, vas blagoslavljam s svojim Srcem polnim bolečine: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja