KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 13.06. 2012 – Vigolo – Italija

 

KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 13.06. 2012 – Vigolo – Italija

Devica se je prikazala, da bi dala svoje sporočilo, spremljali pa so jo sveti Anton ter blažena Frančišek in Jacinta, pastirčka iz Fatime.

Mir, moji ljubljeni otroci!
Sprejmite moja materinska sporočila v svoja srca. Živite vse, kar sem vam že sporočila.

Otroci moji, prebudite se iz globokega spanca. Bog vas kliče k sebi po mene. Sledite poti spreobrnjenja, ki vam jo bom pokazal. Bodite poslušni mojim pozivom. Bog vam je že podelil veliko milosti in vam jih želi dati še več. Odprite svoja srca. Zapustite življenje v grehu in začnite novo življenje, združeni s Srcem mojega Sina Jezusa. Časi so težki, vendar lahko z molitvijo pridobite moč, da se soočite s katero koli preizkušnjo, ne da bi obupali v veri in ljubezni. Vsak dan molite rožni venec. Poslušajte, kaj vam govorim.

Vsak dan molite rožni venec, saj ta molitev od vas odvrača veliko zla in nevarnosti. Bodite od Boga, tako da ljubite, živite mir in z ljubeznijo molite moj rožni venec, združeni s svojimi brati.

Sprejmite mojo materinsko ljubezen, ki vas varuje pred vsemi hudičevimi napadi. Z vami sem ob vaši strani in nikoli vas ne bom zapustil.

Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen.

 

Medtem ko je Devica molila za papeža in Cerkev, se je pred njenim izginotjem nepričakovano pojavil sveti Jožef z otrokom Jezusom v naročju ter trije nadangeli Mihael, Gabriel in Rafael. Po Božjem ukazu je dal naslednje sporočilo:

Jezus me pošilja sem, da bi vas blagoslovil in vas postavil pod svoj zaščitni plašč. Moj božanski Sin vas ljubi in si goreče želi vašega odrešenja. Bodite Jezusovi z vsem svojim bitjem.

Podarite svoja srca Jezusu, da vam podeli mir. Otroci moji, svojo ljubezen vam dajem, kakor vas prosim, da pričujete o Božji ljubezni svojim bratom in sestram, tako da jim nudite svojo ljubezen in pomoč. Ne zapirajte svojih src pred tistimi, ki trpijo in potrebujejo Božjo luč in milost.

Naučite se biti usmiljeni, da si boste zaslužili Božje usmiljenje.
Molite za Cerkev! Jezus vas nocoj prosi za intenzivno molitev za Cerkev, ker ji grozi velika nevarnost. Temni oblaki greha in zmede skušajo uničiti Cerkev, ki bo iz te velike preizkušnje in preganjanja izšla kot zmagovalka, ker jo bom branil in jo po ukazu svojega Božjega Sina rešil pred velikimi nevarnostmi. Ko se bo vse zdelo izgubljeno in bo Satan mislil, da je zmagal, bo moj Sin po moji priprošnji naredil velik čudež v   Cerkve in ljudje se bodo spominjali tega mojega posredovanja in še bolj častili moje najčistejše Srce. Molite, molite, molite, ker je to nocojšnja prošnja Kralja nebes in zemlje za vse vas, moji otroci: vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Amen!

Z velikim veseljem sem slišal te zadnje besede svetega Jožefa. Povečali so mi zaupanje in moč, da nadaljujem svoje poslanstvo: širiti pobožnost do njegovega najbolj čistega Srca.

Mnogi še niso razumeli te pobožnosti, ker še niso vstopili v logiko Božjega mišljenja.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja