SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 29.9.2016 V ZDA

Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru iz Itapirange
Edson Glauber, 29. september 2016 – Združene države Amerike

Praznik v čast svetemu Mihaelu, svetemu Gabrijelu in svetemu Rafaelu
Danes se je prikazala presveta Mati v spremstvu deteta Jezusa in svetega Jožefa.
Ob njiju so bili sveti Mihael, sveti Gabriel in sveti Rafael.

Naša sveta mati nam je sporočila naslednje:
Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz, vaša Mati, prihajam iz nebes v spremstvu svojega Božjega Sina Jezusa, da blagoslovim vaše družine in vse človeštvo.
Tukaj, v tej cerkvi, vam vsem zapuščamo delček svoje navzočnosti in svoje ljubezni. Ne pozabite mojih besed. Že dolgo vas kličem k spreobrnjenju, vendar me mnogi moji otroci ne poslušajo in se nočejo spreobrniti.
Bodite vi, moji otroci, tisti, ki molite in se spreobračate, kajti čas teče in mnogi izgubljajo milosti, ki jih nebesa podeljujejo v teh težkih časih.
Hudič hoče pogubo vaših duš. Odženite ga z molitvijo mojega rožnega venca. Bodite poslušni Božjemu klicu za vas. Še bolj molite v cerkvah in molitev bo spremenila življenja vaših bratov in sester ter jih spreobrnila.
Verjemite, otroci moji, molitev dela velike čudeže! Molitev spreminja usodo sveta in privablja Božje usmiljenje. Ljubim vas in združena s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom blagoslavljam vaše družine.
Na praznik svetega Mihaela, svetega Gabriela in svetega Rafaela vas vabim, da jih prosite za priprošnjo za vas in za svet. Ti sveti nadangeli vam bodo pomagali izpolnjevati Božjo voljo in vas branili pred vsem zlom in nevarnostjo.
Na prošnjo svojega Sina Jezusa vam nocoj podeljujem posebne milosti. Prinesite ljubezen naših svetih src vsem svojim bratom in sestram in tako bo moč teme premagana in uničena.
Vrnite se na svoje domove z Božjem miru.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha, amen!
Nato nas je Sveta Mati počasi drugega za drugim pogledala in rekla: “Poljubim vas s poljubom ljubezni, ker ste moji otroci in jaz sem vaša Mati. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja