IZREDNO SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 6.12.2020, Edsonu Glauber – Manaus-AM.

 

IZREDNO SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 6.12.2020, Edsonu Glauber – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!

Sin moj, danes ves Raj praznuje zaradi velike milosti in daru, ki ga je podelila Svete Trojica: Oče Sin in Sveti Duh, vaši družini, z duhovniškim posvečenjem mojega sina Emersona Gabriela, tvojega brata. Vsa nebesa bodo prisotna na ta veliki slovesni dan v življenju mojega ljubljenega sina, ki je rekel DA mojemu Sinu Jezusu: na poseben način  Sveti Zaščitnik njegove Kongregacije, vaša mati Maria do Carmo, vaš brat Quirino, vaši stari starši po očetu in po materi, pa tudi strici in tete, bratranci Iris in Horácia ter drugi bratranci, zelo oddaljeni iz preteklosti, ki so pred mnogimi leti odšli in so čakali na ta slovesni trenutek, da se pridružijo Gospodu v njegovi slavi.

Ta velika milost je pritegnila danes iz nebes velike milosti za tvojo družino, blagoslove in luči, ki si jih ne moreš predstavljati. Moč pekla od sedaj se trese

pred tem kaj se bo zgodilo, a je že poteptano na tleh, izničeno z močjo mojega Sina Jezusa, ki se bo združil s tvojim bratom v eno in vsa tvoja družina se bo združila kot ena sama z njima ter bodo skupaj darovani Večnemu očetu, po Svetem Duhu, kot večna daritev ljubezni za odrešenje Svete Cerkve in mnogih duš.

Moli, moli, moli, moj sin. Bog je s teboj in tvojim bratom. Bog ga bo uporabljal kot svojega večnega duhovnika in tebe kot Njegovega preroka, v teh časih:

9 Povzpni se na visoko goro, znanilka veselja, Sion, močno povzdigni svoj glas, znanilka veselja, Jeruzalem, povzdigni ga, ne boj se! »Glejte, vaš Bog! 10 Glejte, Gospod BOG prihaja z močjo, njegov laket vlada zanj. Glejte, njegovo plačilo je z njim, njegovo povračilo pred njim. (Iz 40, 9-10)

Blagoslavljam te, sin moj, in vso tvojo družino z mojim posebnim Materinskim blagoslovom. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja