SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.12.2020, Edsonu Glauber – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.12.2020, Edsonu Glauber – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Brezmadežna Mati. Prihajam iz nebes, da vas kličem k Bogu. Bog vas po meni kliče k spreobrnjenju in svetosti. Otroci moji, čim prej spremenite življenje. Predno nas dosežejo veliki dogodki in velike bolečine sveta. Bodite pozorni na Božja znamenja, veliko jih je in veliko je tistih, ki ničesar ne vidijo in nič ne slišijo, ker so slepi za Božja dela, a zlahka gledajo prevare in dela satanove teme, ki svobodno in močno delujejo v svetu.

O, človeštvo, kdaj se boš odločilo in poslušalo Božji glas in sledilo njegovi poti svetosti? Moje Brezmadežno Srce trpi zaradi trdote in mlačnosti mnogih src mojih otrok, ki se ne želijo spreobrniti Moje Brezmadežno Srce krvavi, zaradi tolikih žalitev, bogokletstev in nehvaležnosti vseh tistih, ki ne verjamejo v moje materinske besede, se posmehujejo in zasmehujejo mojo Materinsko ljubezen, ki je Bogu tako draga, sveta in dragocena.

O kako velika, strašna in težka je pravičnost Boga nad njimi!…Tako strašna, da celo nebeški Angeli trepetajo razprostrti s pokritimi obrazi pred Njegovim Božjim prestolom, a ljudje na zemlji Mu, brez najmanjšega spoštovanja, ne posvečajo veliko pozornosti.

Ljubim vas, moji dragi otroci in ne želim vašega večnega pogubljenja. Vrnite se k Bogu, vrnite se na njegovo sveto pot. Ne pustite se prevarati Satanovim lažem in njegovim lažnim satanskim doktrinam, ki se teh časih na sramoten način vnašajo v Božjo Hišo, v Sveto Cerkev, kot bi bile resnica.  Satanove laži ne odrešujejo, one vodijo v peklenski ogenj.

Odprite svoja srca in oči vaših duš, kajti marsikaterega  je Satan že ujel in zavedel s svojimi napakami. Ne bodite tudi vi eden izmed tistih, ki jim grozi obsodba.

Molite, postite in žrtvujte se za uboge grešnike in mnoge žalostne, težke in resne stvari se

lahko spremenijo in se jim lahko izognemo.

Molite vsakodnevno v družini moj Rožni venec. Družine, ki bodo dnevno molile celotni Rožni venec vsak dan, bodo obvarovane strašnih preganjanj, trpljenja in preizkušenj, ki bi jih kmalu morale prenašati s strani Satanovih slug. Ti jih želijo uničiti, da ne bi imele več nikogar, ki bi govoril o Bogu in njegovi ljubezni.

Kdor moli vsak dan moj Rožni venec obljubim moje materinsko varstvo, rešitev iz rok Satanovih zlobnih in pokvarjenih ljudi, ki bodo šli pred njimi, mimo teh družin, ne da bi se jih dotaknili in niti jih videli.

Molite, molite, molite, moji otroci in imejte vero in zaupanje, da vas bo Bog varoval. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja