SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.02.2018 (Vigolo)

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.02.2018 (Vigolo)

Danes se je prikazala Sveta Družina. Spremljali so jo nadangeli Sveti Mihael, Sveti Gabrijel in Sveti Rafael; Sveti Gabrijel od Žalostne Matere Božje, Sveta Gemma Galgani in Sveta Terezija Deteta Jezusa. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim. Tu sem s svojim Božjim Sinom in Sveti Jožefom, da blagoslovim vaše družine in vam podelim mir.

Moji otroci, čas mineva. Vaša življenja na tem svetu morajo biti večno slavljenje Boga, vašega Očeta. Odprite svoja srca njegovi sveti ljubezni, ker ta ljubezen ozdravlja vaša srca, vaše duše in vam prinaša mir. Posvetite se za nebeško kraljestvo, kraljestvo, ki ga je moj Sin pripravil za vsakega izmed vas. Naj bo vsak vaš dih, vsako utrip vaših src vedno v slavo in čast Bogu, zahvala za njegovo večno usmiljenje, ki vam dovoljuje biti tu in poslušati moja materinska sporočila ter prejeti moj blagoslov. Zapomnite si, otroci moji vse na tem svetu mine, le Bog in njegova ljubezen ostane za vedno.

Molite vsak dan rožni venec, mogočno in učinkovito orožje proti moči teme, po katerem zaslužite milosti iz nebes in vstopiti vedno bolj v globine Presvetega Srca mojega Sina Jezusa.

Zahvaljujem se za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja