JEZUSOVO SPOROČILO 08.02.2018 (Vigolo)

 

JEZUSOVO SPOROČILO 08.02.2018 (Vigolo)

Moj mir bodi z vami!

Moji malčki, prihajam iz nebes s svojo Sveto Materjo, da vam povem: Ne grešite več. Ne grešite več. Ne grešite več. Ne grešite več!

Vrnite se, vrnite se na mojo sveto pot, če želite nekega dne večno življenje. Opustite vse tisto, kar mojemu Božjemu  Srcu ni všeč. Naučite se odpovedovati se svetu, da bi bili popolnoma moji.

Jaz vas že dolgo časa kličem preko moje Presvete  Matere, toda še me niste slišali.  Moja ljubljena Mati pogosto ni dobro sprejeta in poslušana, ker so mnoga srca postala trda kot kamen in brez življenja. Kdor se sedaj ne odloči za življenje v svetosti morda ne bo imel enake priložnosti jutri.

To je čas za spreobrnenje in učenje za dobro. Odpovejte se svoji volji, da bi vas moja Božanska Volja popolnoma objela, da postanete eno z menoj, združeni v mojem Srcu.

Molite kot vas moja Mati veliko krat prosi. Ona vas bo vedno vodila k meni. Naučite se biti z mojo Materjo in nikoli ne odstopite od moje Božanske ljubezni.

Vigolo, Vigolo, zbudi se! Nekega dne te bom vprašal račun za vsak obisk moje Svete Matere in za vsako sporočilo, ki vam ga je dala tu na tem mestu, ki sem ga jaz izbral. Ne bodite brezčutni in gluhi za njen glas.

Spreobrnite se, molite in zadoščujte, kajti težki časi so blizu. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja