SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2018 – VIGOLO

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2018 (Vigolo)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji ljubljeni otroci, prihajam iz nebes vas prosit, bodite zvesti Božjemu klicu, ki vam ga daje po meni, svoji Nebeški Materi.

Odprite svoja srca za ljubezen Boga, ker vas ona kliče k spreobrnjenju, življenju v največji svetosti in k molitvi. Ne bodite nezvesti Gospodu zaradi svojih napak in grehov. Opustite napačne stvari in resnično sledite poti, ki vam jo kažem.

Vi ne morete želeti pripadati Bogu in ne opustiti greh in svet. Zapustite greh in svet, da bi bili popolnoma od Boga. Bog ne želi, da ste polovičarski temveč  vas želi v celoti, kajti on se je v celoti predal za vsakega od vas.

Vrnite, vrnite se k Bogu. Hudič hoče uničiti vsa Božja dela, toda moji otroci, ki me poslušajo, ki molijo in živijo moje klice so tolažba mojega Srca, ki bodo s svojimi z žrtvami in pokoro uničili njegove laži in pasti.

Vse zlo se uniči z molitvijo, žrtvijo in pokoro. Bog ne mara laži ampak resnico. Vsa laž bo uničena z njegovo božjo lučjo, ki je večna. Molite, zaupajte in dobro bo zmagalo nad zlom, Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja