SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 25.04.2020, Manaus-AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 25.04.2020, Manaus-AM

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim moj materinski blagoslov in mojo brezmadežno ljubezen, da bi bila vaša življenja spremenjena kot Bog želi in da bi živeli v njegovi Božji Volji, v slavo njegovega Svetega Imena in njegovega kraljestva ljubezni.

Bog želi posvetiti vaše družine. To je čas za posvetitev in molitev, za ljubezen in odpuščanje v vaših domovih, da bi odkrili Božjo ljubezen v globini vaših življenj.

Ne oddaljite se od molitve in ne dovolite, da hrup tega sveta govori v vaših srcih glasneje kot tišina in premišljevanje.

Prebirajte besede mojega Sina, premišljujte, da one obrodijo v vašem življenju sad spreobrnjenja, da vas osvobodijo enkrat za vselej pretirane navezanosti na svet, da enkrat za vselej postanete bolj duhovni kot meseni možje in žene. Bodite možje in žene vere. V vsakršni preizkušnji vašega življenja bodite sinovi in hčere zvesti Gospodu.

Gospodu se vedno zahvaljujte za vsako preizkušnjo, ki vam jo pošilja, kot zadoščevanje za vaše grehe in za grehe vsega sveta.

Vse kar sprejmete in prenašate v svojem življenju iz ljubezni do mojega Sina, bo po njem spremenjeno v milosti in blagoslove za spreobrnjenje in zveličanje grešnikov.

Svet greši in noče vedeti za Boga. Mnogi v svojih domovih govorijo, da zares nimajo časa ne za Boga ne za molitev. Zapomnite si: otroci moji, zakrknjena srca, zaprta za Božjo ljubezen ne bodo vstopila v nebeško kraljestvo.

Spreobrnite se in razumite, da to je čas milosti, kjer vam Bog govori preko sedanjih dogodkov, da vam pokaže, da je čas vaše odločitve za nebeško kraljestvo in svetost, preden za mnoge mine čas za spreobrnjenje. Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja