SPOROČILO NAŠE GOSPE 7. MAJA 2014

10372517_1426263197653207_2510313271009149258_n

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša Nebeška Mati,  prihajam in vas prosim , da nadaljujete hojo po poti svetosti k Bogu, ki vas kliče k spreobrnjenju preko mene.

Ne obupujte, moji otroci, niti v najtežjih preizkušnjah. Nič se ne more primerjati s slavo, ki jo bo dal Bog tistim, ki bodo vztrajali do konca na poti spreobrnjenja in svetosti.

Jaz vas ljubim in posredujem pred prestolom Najvišjega, da vas napolni z močjo in lučjo Svetega Duha in vas naredi korajžne v veri in pričevanju, pred vsemi svojimi brati.

Naj vas Gospod blagoslavlja in vas izpolni z milostmi in nebeškimi blagoslovi. Molite, veliko molite, ker samo takrat, po molitvi, bo Sveti Duh oblikoval vaše duše in osvobajal vaša srca od posvetnih stvari, ki ne vodijo v večno življenje.

Prizadevajte se za Božja dela in ne za stvari sveta. Prizadevajte si postati svetniki: svetniki, ki jih Bog pripravlja preko mojih nebeških prikazovanj na mnogih krajih sveta. Ne dovolite, da zmanjka olja v vaših svetilkah in vaša luč ugasne. Zbudite se! Spreobrnite se k Bogu. Hvala za vašo prisotnost. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Gospa je molila za Sveto Cerkev, še posebno za duhovnike. Danes se je z menoj pogovarjala o skrivnostih, posebno tistih, ki se nanašajo na Cerkev. Prosila me je naj v teh dneh veliko posredujem za duhovnike.

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 7. MAJA 2014”

  1. Dragi bratje in sestre!
    Mi ne vidimo tistega, kar je Božji in naši Materi dano videti. Če nas prosi, da naj molimo za duhovnike, potem vzemimo molitev resno. Marija ve, zakaj je v tem trenutku potrebno povečati molitev zanje.
    Vsako sporočilo je dar iz nebes in ko se odločimo da bomo živeli mogoče le stavek iz sporočila, bomo ta dar, ki je v tem stavku podarjen z neba, tudi prejeli. Marija pravi, živite moja sporočila, živite moja sporočila, sporočila vam daje Bog po meni. Tu se moramo zamisliti in odločiti ali želimo napredovati v svetosti in če želimo potem moramo moliti, vse naše delo izročiti Mariji kot molitev. Vse kar delamo, delajmo Zanj, ki je Pot, Resnica in Življenje in On bo storil, da bodo tudi naši najbližji rešeni, čeprav se nam zdi nam človeško nemogoče.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja