SPOROČILO JEZUSA DNE 31.3.2013

SPOROČILO JEZUSA DNE 31.3.2013

Moj mir naj bo z vami!

Ljubezen, ljubezen, ljubezen, da bi pripadali Nebeškemu kraljestvu, kraljestvu Moje ljubezni. Če vas svet sovraži je zato, ker pripadate meni in poslušate moje klice. Svet vam ne bo dal miru, ampak le moje usmiljeno Srce. Svet  vas ne more pozdraviti temveč samo moja ljubezen. Kdo je pripravljen poslušati moj klic po moji Blagoslovljeni Materi, na vseh delih sveta?

Poslal sem jo v Amazonijo, toda Amazonija je še vedno nehvaležna do njenih klicev. Mnogi nadaljujejo svoje grešno življenje; drugi so obrnili hrbet prošnjam Moje Matere in ne poslušajo Njenih materinskih besed. Veliko se jih je ohladilo v veri, v ljubezni in molitvi, ampak glejte, vse bom pretresel, kot nisem še naredil nikoli. Jaz bom pretresel Amazonijo, preden se zgodi najhujše, tako da se bo veliko oči in src odprlo in se napotilo na pot resnice, ker želim spreobrnjenje in zveličanje vseh.

In ti, ki ste danes tukaj, ki ste slišali in čutili moj klic v svojem srcu: nazaj, nazaj, nazaj na pravo pot in vztrajajte! Ne odstopite nikoli, kajti zmaga in milost bo podeljena tistim, ki so zvesti do konca. Ne pustite se prevarati; Božje besede se nikoli ne spremenijo, vedno pa razglašajo resnico v dobro in odrešenje vseh.

Molite, molite, molite in  moj blagoslov bo vedno z vami. Blagoslavljam vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja