SPOROČILO 30.3.2013

SPOROČILO BOŽJE MATERE DNE 30.3.2013

Mir moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša Nebeška Mati, Kraljica miru in rožnega venca prihajam in vas prosim, da živite združeni v ljubezni mojega Sina Jezusa, da bi bila lahko vaša srca ozdravljena in osvobojena vsega zla.

Otroci moji, če želite biti Božji, se morate naučiti odpovedati se svetu in vsemu kar žali Njegovo božansko Srce.

Odločite se za Nebeško kraljestvo, odločite se za svetost!.. Odprite svoja srca zdaj, kajti tistim, ki odprejo svoje srce Njegovi ljubezni, Jezus pripravlja izvir milosti in blagoslovov. Uživajte vse te milosti za vaše odrešenje in odrešenje vaših družin.

Moj Sin Jezus je veliko trpel, zaradi grehov mnogih mojih otrok in tudi zaradi vaših grehov, dragi otroci. Razveseljujte Srce mojega Sina Jezusa z vsakodnevno molitvijo, kot sem vas naučila in živite po sporočilih, ki vam jih Brezmadežna Mati prinaša z Nebes za vas vse.

Prikazovala sem se in se prikazujem na mnogih mestih, toda mnogo mojih otrok ima še vedno otrdela srca kot kamen. Z rožnim vencem, ki ga molite vsak dan, zmehčajte ta srca, da se odpro Bogu. Ne izgubite poguma, ne izgubite vere, četudi v preganjanju in težkih preizkušnjah. Bog je vedno z vami in vas nikoli ne zapusti.

Molite, molite veliko in Bog vam bo omogočil, da vidite moč in milost vaših molitev, opravljenih z vero in ljubeznijo. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja