ZAČETEK PRIKAZOVANJ- EDSONOVO PRIČEVANJE

 

Sagrados Corações1

V soboto dne 30.4.1994 sem bil doma in med tem, ko sem molil rožni venec s svojo družino in prijatelji sem slišal lep mlad glas, ki mi je rekel:

Molite s srcem!

Pogledal sem okrog, da vidim kdo je in nisem videl nikogar. Videl sem samo mojue brate in moje prijatelje, ki so molili s sklonjeno glavo in zaprtimi očmi. Mislil sem si:«Od kot je ta glas in kdo je to?« Dalje sem molil rožni venec in pri tretji skrivnosti spet slišal glas, ki mi je rekel:

Molite rožni venec vsak dan!

Spet sem hitro odprl oči in pogledal okrog sebe, vendar nisem videl nikogar, le svojo družino in brate, ki so molili  z mano. Spraševal sem se kaj e to, kar sem pravkar slišal  in čutil sem,  da bo moje srce eksplodiralo in vibriralo od miru in veselja.

Ko smo molili Pozdravljena Kraljica sem pokleknil in pogledal na   na sliko Srca Jezusovega in Brezmadežnega Srca Marijinega, ki so bili v dnevni sobi na steni in videl, da so bili drugačni, kot da so živi, da se majejo in kot da prihajajo ven iz steno. V tem času sem spet slišal tisti lep glas mladenke, ki je prišel iz smeri slike Brezmadežnega Srca Marije, ki mi je povedal:

Prihajam. Počakaj!

Ob koncu rožnega venca, ko so odšli moji prijatelji, sem poklical mojo mamo in sem ji povedal, kaj se je zgodilo. V  svojem srcu sem čutil,  da sem moram govoriti samo z njo. Enako se mi je zgodilo, ko je moja mama videla Devico drugič. Takoj je odšla v svojo sobo, da me zbudi in pove, da jo je videla. Kasneje sem razumel, da je Naša Gospa izbrala enega in drugega za njeno poslanstvo evangelizacije v Amazoniji z njenimi svetimi sporočili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja