SVETI JOŽEF – SPOROČILO 7.3.1998 – AKTUALNO ZA TA ČAS

 

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

 


(7.  marca 1998, okrog 21.20; prva sobota v mesecu)

Sveti Jožef se je prikazal v zelenem plašču in temno sivi tuniki. Za desno roko je držal Jezusa. Marija je bila v sinjemodrem  plašču in beli obleki z belo tančico. Dete je nosilo tuniko svetlo rumene barve.

»Dragi moj sin, nocoj vas blagoslavljam skupaj s Sinom Jezusom in svojo  Nevesto, Presveto Marijo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Predragi, moj Sin Jezus je zelo ogorčen nad grehi človeštva. Rad bi izvršil Božjo sodbo nad vsemi, ki se ne zmenijo za kesanje in trmasto vztrajajo v grehu. Jaz pa, otrok moj, zadržujem Njegovo mogočno roko in mu tako onemogočam, da bi izvršil svojo pravico nad človeštvom. Zaradi milosti svojega Srca in ker mi je bilo dano živeti z njim in ga z očetovsko ljubeznijo vzgajati ter biti deležen njegove sinovske ljubezni, Ga prosim, naj ne kaznuje človeštva zaradi njegovih zločinov. Zaradi vseh, ki v svoji skromnosti častijo in bodo častili  moje prečisto Srce, naj blagovoli podeliti svetu svoje usmiljenje. Kako številni so grehi človeštva, otrok moj!

Ljudje se morajo spokoriti za vse, kar so storili napak. Nehvaležneži nenehno žalijo Boga. Veliko je hudih žalitev, bogoskrunstva in ravnodušnosti. Prav zato prihaja do katastrof, kot so vojne, lakota, kuga in mnoge druge nesreče. Človeka doletijo, ker se upira Bogu. Bog daje ljudem svobodo, da si lahko utirajo lastno pot, s tem pa jim dokazuje, da brez Njega ne morejo biti srečni. Dopušča, da veliko trpijo, saj bi jim rad pokazal posledice, ki jih v njihovem življenju povzroča greh. Božja pravičnost tako kaznuje človeštvo, ker noče slediti Božji volji. Dragi moj sin, zadnje čase človeštvo vse bolj vztraja v grehu. Namesto Božje ljubezni in Božjih zapovedi ga zanimajo predvsem posvetni užitki. Bog ne bo prizanašal s sodbo, izvršila se bo iznenada in na način, ki ga svet še ni videl. Sin moj, povej vsem častilcem mojega prečistega Srca, da bodo deležni milosti mojega varstva pred zlom in pred vsemi nevarnostmi. Tisti, ki se mi bodo popolnoma prepustili, jih nesreče, vojne, lakota, kuga in druge ujme ne bodo prizadele. Moje Srce jim bo nudilo varno zatočišče. Tu, v mojem Srcu bodo obvarovani Božje sodbe. Zaradi češčenja in predanosti mojemu Srcu jih bo Jezus gledal v luči Svojega usmiljenja. Razvnel bo Svojo ljubezen in bo vsem, ki bodo v mojem Srcu, omogočil vstop v slavo Svojega Kraljestva. To je moje nocojšnje sporočilo. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

KNJIGO DOBITE NA SALVE LJUBLJA!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja