SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA GROSUPLJE 19.6.2013

ZA MEDITACIJO:                                                                                                                   Nisem vas zapustil, ……..                                                                              “VSE TISTE, KI TE BODO ČASTILI IN SE K TEBI ZATEKALI, BOM VODIL V SLAVO SVOJEGA KRALJESTVA” (Iz Jezusovega sporočila za Slovenijo v Grosupljem 19.6.2013 )

“Danes vam povem, da vas ščitim, sveto Božje ljudstvo, da branim sveto Cerkev in bom mnogo prosil zanjo pred Gospodom nebes in zemlje, tako, da bo močna v preizkušnjah in soočanjih  z nevarnostmi, ki jo ogrožajo, da  bo močno sijala in  uničevala temo, ki jo obdaja,  v ponižanje Satana in njenih sovražnikov, v teh časih velike duhovne bitke.

 Bodite zvesti Bogu. Bodite resnični pričevalci mojega  »sina« Jezusa Kristusa. Bodite  tisti, ki  v praksi živijo  po nauku Jezusa in Cerkve.

Bog ne želi več grehov nečistosti, ampak želi sveto življenje v njegovi ljubezni, ki se prostovoljno daruje noč in dan za odrešenje sveta.”

 POSVETITEV SVETEMU JOŽEFU

K tebi, o sveti Jožef, pribežimo v svojih stiskah, in ko smo na pomoč poklicali tvojo presveto nevesto, prosimo zaupljivo tudi tvojega varstva. Pri ljubezni, ki te je vezala z brezmadežno Devico, Božjo Materjo, in pri očetovski ljubezni, s katero si objemal Dete Jezusa, te ponižno prosimo, ozri se milostno na delež, ki ga je pridobil Jezus s Svojo krvjo in pomagaj nam v naših potrebah s svojo močjo in priprošnjo. O preskrbni varuh svete Družine, varuj izvoljeno ljudstvo Jezusa Kristusa; odvrni od nas, ljubezni polni oče, vsako kugo zmot in greha. Podpiraj nas milostno iz nebes, o mogočni naš varuh, v tem boju zoper moči teme, in kakor si nekdaj otel Dete Jezusa iz smrtne nevarnosti, tako brani zdaj sveto Cerkev Božjo sovražnega zalezovanja in vsakega nasprotovanja. Varuj nas vsekdar, da bomo po tvojem zgledu in s tvojo pomočjo mogli sveto živeti, srečno umreti in doseči večno zveličanje v nebesih. Amen.

 

POZDRAVLJEN SVETI JOŽEF

Pozdravljen, sveti Jožef, Davidov sin, pravični in čisti, Modrost je s teboj. Blagoslovljen si med vsemi možmi in blagoslovljen je Jezus, sad Marije, tvoje zveste neveste. Sveti Jožef, vreden oče in varuh Jezusa Kristusa in svete Cerkve, prosi za nas grešnike. Izprosi nam od Boga Božjo modrost, zdaj in ob naši smrtni uri. Amen!

 

POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM

Presveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino, Prečisto Srce svetega Jožefa, danes (nocoj) vam posvetim svoje misli*, svoje besede*, svoje telo*, svoje srce* in svojo dušo*, da se lahko v tem dnevu (v tej noči) po meni izvrši vaša sveta volja. Amen.

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja