SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 16.5. 2015

950e837340518a5fbcabd77f503c933c

 

Sporočilo naše gospe 16.5.2015 Edsonu Glauber

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, še enkrat sem tu med vami vaša Mati Brezmadežna, po naročilu mojega Božjega Sina, da vam povem pomembno sporočilo.

Odločite se za nebeško Kraljestvo. Moj Sin ne bo pozabil tistih, ki nekaj naredijo zanj in za bližnje. On želi rešitev mnogih. Darujte svoje molitve Gospodu za odrešenje sveta.

Sprejmite z ljubeznijo preizkušnje in križe, ki vam jih bo Gospod poslal. One služijo za vaše posvečenje in vodijo na sveto pot k Bogu številne uporniške in izgubljene sinove, ki so v nevarnosti, da bodo pogubljeni.

Ne predajte se! Ne bodite strahopetci! Bojujte se za vaše odrešenje in za zveličanje vaših bratov. Jaz sem vam podelila  milosti in vam dala svoj blagoslov in nekaj svoje moči, da bi bili preoblečeni in oboroženi za boj.

Z rožnim vencem v rokah in dobro molitvijo k Bogu boste dosegli zmago nad vsem zlom.

Moji otroci, žalostne in grozne stvari bodo rečene in razglašene za resnico, toda Jaz vam govorim besede mojega Sina, besede življenja in resnice, po katerih boste našli resnično Luč.

Rešujte duhovnike za Gospoda!… Danes, oni potrebujejo Luč Boga, ker je Satanov bes padel nanje, da jih uniči potem bo zelo hitro prispel v vaše družine, da jih prav tako uniči.

Ne pozabite: en uničen duhovnik pomeni pozneje milijone duš brez luči in življenja. Posredujte, posredujte, posredujte za dobro Cerkve in duhovščine.

Jaz sem tu, da se pridružim vašim molitvam, da bi bile sprejete od Božjih Angelov, ki jih dvigajo pred Prestol, da so spremenjene v velike milosti spreobrnjenja, odrešenja in življenja za ubogo človeštvo.

Sprejmite moje klice. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Rešujte duše za mojega Sina Jezusa, ker ga žeja, žeja po zveličanju duš.

Jaz vas ljubim in prosim nocoj luč in milost Svetega Duha za vse človeštvo. Naj vas Sveti Duh blagoslavlja in vžiga z ognjem njegove ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

Naša Gospa mi je pokazala med molitvijo križ, ki je sijal nad eno hišo. Razumel sem, da ta hiša pomeni dom tistim, ki dajo v prakso in živijo njena sporočila. Kristusov Križ je nad to hišo, da jo ubrani pred vsem zlom in nevarnostmi za dušo in telo in peklenski demoni se ji ne morejo približati in ji škoditi, ker imajo strah pred Kristusovim križem, ki jih prestraši.

Pred odhodom mi je Sveta Mati rekla še druge stvari o usodi sveta in Cerkve in je govorila o Braziliji.

Brazilija postaja nehvaležna in neposlušna Božjim zakonom. Sprejmite klic Boga moji otroci, v nasprotnem primeru vode oceanov se bodo dvignile, zemlje se bodo tresle in Brazilija se bo razlomila na dvoje. Molite, molite, molite!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja