SPOROČILO NAŠE GOSPE 4.APRIL 2015

Lady of Sorrows Holy Card

SPOROČILO NAŠE GOSPE 4. APRIL 2015

Mir moji ljubljeni otroci!
Moji otroci, tukaj sem, da vas vodim po poti, ki pelje v nebesa. Nikoli se ne naveličajte boriti se  za svoje mesto v nebesih. Hudič hoče odpeljati veliko mojih otrok stran od mojega Sina Jezusa in mojega materinskega srca. Moji otroci, bojujte se z rožnim vencem, z zakramenti, s postom in pokoro, da premagate vse zlo.
Svet bo udarjen z veliko kaznijo, ker grehi človeštva  dosegajo grozljive razsežnosti.
Zemlja se bo preoblikovala v bolečini, tako da se bodo grehi izključili iz življenja mnogih  in bodo njihove duše  oprane in ozdravljene. Upornost  se ozdravi samo bolečino in preganjanjem. Spreobrnite se, moji otroci po vsem svetu. Ne grešite več!

Jaz še vedno prosim Božjega usmiljenja za vse vas. Ne zavračajte mojega materinskega klica. Ne zakrknite svojih src, temveč se pokesajte, pokesajte, pokesajte iskreno.
Prosim vas, da z ljubeznijo in vero molite rožni venec. Na družine, ki molijo moj rožni venec ne bo vplivala velika kazen, ki  bo padla na ves svet. Tako bodo mnogi razumeli moč te molitve in slavili Gospodovo ime za vedno.
Sprejemam vsakega izmed vas v moje Žalostno in Brezmadežno Srce in vas blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja