SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.NOVEMBRA 2014

 

30.11.2014

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30. NOVEMBRA 2014

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, vaša Nebeška Mama, Kraljica Rožnega venca in Miru prihajam ponovno, po naročilu svojega Sina Jezusa, da vas blagoslovim in podelim svoje materinsko sporočilo.

Otroci moji, to je trenutek vrnitve k Bogu. Ne oddaljite se nikoli proč od poti k Bogu, zaradi greha.

Bodite možje in žene, ki ljubijo Boga in spoštujejo njegovo sveto Ime, kakor tudi njegovo Božjo postavo.

Molite z vero. Naj vsaka molitev, ki prihaja iz globin vaših src postane himna hvale Jezusovemu Srcu.

Molite z ljubeznijo. Molitev naredi, da se tuš milosti spusti iz nebes na vas. Sprejmite Božjo ljubezen v svojih življenjih in pričujte to ljubezen svojim bratom.

Hudič je z grehom oslepil mnogo mojih otrok. Mnoge družine so uničene zaradi grehov nečistosti in prešuštva nezvestih zakoncev. Očetje in matere uničeni od greha ne morejo biti blagoslov in luč za svoje otroke. Očetje in matere pripadajte Bogu! Ne žalite ga z groznimi grehi, ker je bil že preveč žaljen.

Bodite otroci poslušni Gospodu, ki vedno razveseljujejo njegovo Božje Srce. Vrnite se, vrnite se na pot k Bogu, vsi moji otroci po vsem svetu. Ljubim vas in sem tu, da vas sprejmem v svoje materinske roke. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.NOVEMBRA 2014”

  1. Bogplačaj za te čudovite novice, ki jih objavlate na tej strani! Le moči naj Vam ne usahne in tudi moč sporočil ne pojenja. Naj bodo vedno bolj goreča, da ogenj večnosti vzplamti!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja