SPOROČILO NAŠE GOSPE 30. NOVEMBRA 2007, Brescia (Villaggio Prealpino)

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30. NOVEMBRA 2007, Brescia (Villaggio Prealpino)

»Mir naj bo z vami! Dragi otroci, jaz prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in da se zavzemam za vaše namene in (za vaše) potrebe pred božjim prestolom mojega Sina Jezusa. Jaz vas ljubim in vas vabim, da ljubite (tudi vi) in ste pričevalci Božje ljubezni, da prenesete njegove večne besede in njegove besede življenja vašim bratom in da jih tudi vi globoko živite v svojem življenju. Molite, da vas Bog vedno razsvetli in vam podeli darove svoje moči v trenutkih preizkušnje, in (da vam podeli) svojo luč takrat, ko pride preizkušnja, ki vas hoče zatemniti (oviti v temo). Ne imejte strahu. Jaz, vaša Mati, vam bom pomagala na vaši poti proti nebu. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

PRVA TOČKA:  Nebeška Mati pravi: »Jaz … se zavzemam za vaše namene in potrebe pred  prestolom mojega Sina Jezusa.« – Prva silno pomembna stvar pri današnji »zoom molitvi« je, da si vsi navzoči globoko vtisnemo v srce jasno povedane Marijine besede: »Jaz se zavzemam za vaše namene in potrebe«, jaz posredujem, jaz interveniram pred Jezusovim prestolom za vaše namene, za vaše prošnje. V Sloveniji ta mesec intenzivno molimo in prosimo za našo domovino, vi iz drugih držav pa molite po drugačnih namenih. To pomeni, da Nebeška Mati moli po naših različnih namenih; za nas iz Slovenije pa moli za našo domovino pred Jezusovim prestolom. Hvala Nebeški Materi za njeno zavzemanje pred Jezusom za nas vse in za naše namene in potrebe! – Nebeška Mati na več mestih v sporočilih pove to tako zelo pomembno resnico. V sporočilu 2. januarja 2008 pravi: »Z vso močjo svojega Srca vas ljubim. Kot Mati se bojujem za svoje otroke, jaz molim in se bojujem za vas.« – Sporočilu 6. januarja 2008 pove: »Jaz sem vaša draga Mati, ki mnogokrat molim pred Božjim prestolom za vas.« – V sporočilu 20. januarja 2008 zopet pravi: »Prišla sem iz nebes, da vam pomagam V VSEM.« – Nebeška Mati nam pomaga »V VSEM«, v »VSEH POTREBAH«, v vsem, kjer potrebujemo njeno pomoč. O, hvala ji za to njeno molitev! – V sporočilu 19. novembra 2007 pravi: »Prihajam iz nebes, ker vas tako (močno) ljubim in želim dobro VSAKEMU od vas. Jaz SKRBIM za vse vas z ljubeznijo, ker ste moji ljubljeni otroci.« – Ta zoom molitev naj bo velika zahvala in veliko zahvaljevanje Nebeški Materi za njeno molitev in za njeno skrb za nas!

DRUGA TOČKA: 1. decembra 2007 Edson opisuje pot z avtomobilom in dvakratni demonov napad, ko je Edsonu in prijateljem v avtomobilu hotel povzročiti avtomobilsko nesrečo, »vendar se jim ni zgodilo nič težkega, ker sta jih zaščitila Naša Gospa in sveti Jožef. Mala nesreča se je zgodila prav v trenutku, ko je Klara odprla sporočila za branje. Razumel sem, da nas TUDI SPOROČILA, ki nam jih daje Devica Marija, VARUJEJO zoper VSAKO zlo in NEVARNOST.» – Nebeška Mati je povedala: »Z mojimi sporočili prihajajo k tebi (k vam) blagoslovi in milosti iz nebes.« – Naučimo se iz teh besed, da »bomo brali vsak dan sporočila«, ker so sporočila OBRAMBA in VARSTVO zoper vsako zlo in nevarnost. Z branjem in premišljevanjem sporočil prihajajo k nam BLAGOSLOVI in MILOSTI iz nebes. – Seveda, ob tem ne smemo pozabiti na stavke iz Svetega pisma, ki so za nas OBRAMA in VARSTVO, BLAGOSLOV in MILOST iz nebes, da vzdržimo in hodimo po potih Boga in da ostanemo združeni z Bogom. Knjiga Svetega pisma in knjiga sporočil morata vedno biti na naši mizi, da jih imamo vedno pri roki! NE POZABIMO NA TO!!!

TRETJA TOČKA: Kraljica svetega rožnega venca in miru pravi v sporočilu 30. novembra 2007: »Molite, da vas Bog vedno razsvetli in vam podeli darove svoje moči v trenutkih preizkušnje.« – Če hočemo imeti jasno spoznanje in razsvetljenje kako naj ravnamo, kako naj delujemo, v preizkušnjah, moramo NUJNO MOLITI. Brez molitve ne moremo imeti RAZSVETLJENJA kako ravnati in kako postopati. – Če hočemo prejeti DAR MOČI, dar SRČNOSTI, moramo moliti. – Katekizem Katoliške Cerkve, člen 1808, pove kaj je kardinalna krepost MOČI, SRČNOSTI (fortezza): »Dar moči nam … V TEŽAVAH (preizkušnjah) zagotavlja trdnost in stanovitnost (vztrajanje) v prizadevanju za dobro… nam krepi ODLOČNOST … v premagovanju ovir. Dar moči napravlja človeka sposobnega ZA PREMAGOVANJE STRAHU pred smrtjo, za prenašanje preizkušenj in preganjanj… dar moči pripravi človeka celo do žrtvovanja svojega življenja.« – Če hočemo prejeti to karizmo, moramo moliti, kot nas uči naša Nebeška Mati.

Devica Marija pove naprej (sporočilo 30. novembra 2007): »Če hočete prejeti LUČ – RAZSVETLJENJE, ko grozi, da vas bodo ovile temine, morate moliti! Ne imejte strahu. Jaz, vaša Mati, vam bom pomagala na vaši poti proti nebesom.« – V tem sporočilu smo prejeli gotovost in prepričanje ter zagotovilo, da na naši poti nismo sami, ampak, da nam naša Nebeška Mati pomaga na naši poti proti nebesom, je z nami, nas tolaži, nas podpira, nas razsvetljuje, moli za nas pred Božjim prestolom, je vedno ob nas, nas ne zapusti, briše naše solze, rešuje naše probleme, nam odvzame strahove, nas zdravi, nam učinkovito pomaga. – Naš odgovor naj bo: »Nebeška Mati, tisočkrat hvala ti za to! Zelo si bom prizadeval, da bom povezan s teboj v molitvi. Amen.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja