SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.3.2014

Immaculate Heart of Mary2

SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.3.2014

Danes sta se prikazala Jezus in Naša Gospa. Naša Gospa je bila ob desni Jezusovi strani. Ob njej je bila Sveta Terezija Avilska. Na levi Jezusovi strani je bila Sveta Gemma Galgani. Devica je dala v tej noči sporočilo za svet.

 Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. Spremenite življenje in vrnite se na pot svetosti.
Čas mineva in mnogi izgubljajo velike milosti, ki jih daje nebo po Božjem naročilu. Ne izgubljajte teh milosti, temveč vsak dan odprite svoja srca, da bi jih sprejeli.

Molite, molite, molite rožni venec vsak dan, je močna molitev za zmago nad duhom zla in greha. Bojujte se za nebeško kraljestvo, za kraj, ki ga je Bog pripravil vsakemu izmed vas.

Satan hoče odvesti v pekel mnoge duše, toda jaz vaša Mati hočem vse vas in vse človeštvo vzeti v nebesa.

Pomagajte mi s svojimi molitvami, žrtvami in pokoro voditi vaše najbolj oddaljene brate, ki so se izgubili s poti svetosti k Bogu.

Molite moji otroci, je zelo pomembno. Molitev je močna in reši mnogo duš. Danes vam moj Sin daje poseben blagoslov in jaz vaša sveta Mati vas sprejemam v svoje Brezmadežno Srce in pod svoj materinski plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam; V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Jezus in Devica sta se z menoj pogovarjala druge pomembne stvari, ki ostanejo za sedaj v mojem srcu. Sveta Terezija Avilska in Sveta Gemma Galgani sta se tudi pogovarjali z menoj in v teh dneh sta mi pomagali, po Božjem naročilu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja