SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.7.2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.7.2015

11011531_1064666496901349_3951894624964442140_n

Mir z vami, moji ljubljeni otroci!

Poglejte si …

DSC_1527

Naša Gospa je v tem trenutku pokazala z roko na tri vrtnice so bile v posodi, ki je bila brez vode, saj oseba, ki postavila vrtnice v vazo je pozabila dati vodo.

Pozabili so dati vodo v vazo z vrtnicami in so ovenele in umrle. Tako je tudi z vašo dušo, če ne prejema Božje ljubezni in se odvrne od nje.

V življenju ne morete brez Boga, molitve in poslušnosti naročilom, ki vas jih učim, tako tudi tri vrtnice ne smejo ostati brez vode. Prvo je pomanjkanje Boga v vaših življenjih: drugo pomanjkanja molitve in tretje neposlušnost vsakega izmed vas, ki ni sprejel mojih sporočil.

Živite moja sporočila, pripadajte Bogu in molite veliko več in nikoli ne boste pogrešali žive vode za svojo dušo, temveč bo tekla vedno bolj in vam dajala moč, milost in blagoslov

Molite za nezvesto človeštvo. Molite za grešnike z namenom, da se spreobrnejo v najkrajšem možnem času, sicer bodo veliko trpeli, ker me niso poslušali.

Jaz sem tu vedno združena s tistimi, ki govorijo o mojih sporočilih in širijo mojo materinsko ljubezen, branijo moja prikazovanja, ki so na mnogih delih sveta.

Hvala za vašo navzočnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru.
Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
Naša Gospa je prosila, da pogledamo ovenele vrtnice, ker so naše duše še bolj grde, grozne in brez življenja, ker smo zapustili Boga in živimo v grehu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja