SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2014

Mir moji ljubljeni otroci, mir Jezusa, Kneza miru vsem vam!

Moji otroci, v tej Sveti noči, polni miru in ljubezni, prihajam iz Nebes s svojim Sinom Jezusom in svojim ženinom Jožefom, da sprejmem vaše družine pod svoj plašč in da vam povem, da vas Bog neizmerno ljubi in želi za vas večno zveličanje.

Ljubite, ljubite moji otroci, ljubite vedno bolj, kajti Bog je ljubezen in z ljubeznijo želi kraljevati v vaših domovih. Molite, molite vedno bolj, ker vsakič ko molite se vaša srca vnamejo z Božjo ljubeznijo.

Jaz vas ljubim in želim, da se v vaših družinah ime mojega Sina Jezusa izgovarja z ljubeznijo in spoštovanjem in da je On prvi najpomembnejši prijatelj v vaših življenjih.

Ne zaprite svojih src Bogu. Srca zaprta za Božjo milost so srca trda kot kamen. Ne bodite hladni in nehvaležni za Božjo ljubezen ampak sprejmite Jezusov nauk in ga živite v svojih domovih.

Molim vsak dan pred Božjim prestolom za vas in za ves svet. Veliko mojih otrok živi v temi greha in so se oddaljili stran od poti, ki vodi v nebesa. Posredujte moji otroci. Odprite svoja srca mojim prošnjam za molitev in pomagajte svojim bratom k Bogu.

Pogosto pristopajte k zakramentom in storite vse kar je možno, da bi živeli v Božji milosti.

Blagoslavljam vas in vam podeljujem nebeške milosti in Božji mir skupaj s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Med prikazovanjem je Marija prosila, da dvignem podobo malega Jezusa. Ona in Sveti Jožef sta poljubila podobo Deteta Jezusa in jo blagoslovila. Devica je prosila na povem drugim, da z ljubeznijo dajo poljub podobi Deteta Jezusa in prosijo za posebno milost.

368716

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja