SPOROČILO NAŠE GOSPE 2.1.2016 MEDJUGORJE (BIH)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.01.2016 MEDJUGORJE (BIH)

12400465_1152839634750701_4936207301372902179_n

Danes, zjutraj je bilo prikazovanje Naše Gospe Mirjani. Med prikazovanjem sem slišal glas Naše Gospe, ki mi je rekel: vzemi s seboj ta majhen kamen, ki je pred teboj!.. Gledal sem kjer mi je navedla in videl majhen kamenček, ki je bil zakopan v zemlji. Ko sem ga potegnil ven sem videl, da je imel obliko srca. V sporočilu, ki ga je Mirjana danes prejela je Sveta Mati govorila o pogoju, da samo čisto in ponižno srce je prijetno njenemu Božjemu Sinu.

 

Zvečer mi je Sveta Mati dala to sporočilo:

 

tumblr_mrmecuXneI1rsd0e4o1_400 (1)

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša nebeška Mati prihajam vas prosit, da nadaljujete z darovanjem vaših molitev za dobro sveta in za spreobrnjenje grešnikov.

Moji otroci, molite za tiste, ki še ne razumejo moje prisotnosti v svetu in ki ne sprejemajo mojih sporočil v svoja srca, ker jim ne verjamejo.

Moji otroci, Bog vas prosi za ponižnost, molitev, spreobrnjenje in odpoved. Začnite pripravljati svoje duše in odpovejte se tistemu, kar vas ne vodi v nebesa. Niso posvetne stvari, ki vas bodo vodile v nebesa, temveč Bog moji otroci. Kaj storite vi za zveličanje svojih duš in za zveličanje svojih bratov?

Tukaj sem prišla klicat človeštvo k Bogu, ampak moje otroke še odnese glas sveta in zapustijo pot svetosti, kadar pridejo preizkušnje.

Ne bodite nezvesti Bogu. Živite moja sporočila z ljubeznijo. Bolj ko jih ljubite bolj moči imate, da premagate zlo. Bolj ko verjamete bolj velike gore se bodo premaknile pred vami.

Bog je z vami in sprejema Medjugorje v svoje Srce. On je izročil to mesto mojemu Brezmadežnemu Srcu tako, kot mi je izročil Guadalupe, Lourdes, Fatimo in Itapirango.

Vse moj Sin naredi, on dela čudeže, da bi bila njegova Nebeška Mati bolj poznana in ljubljena in da vas lahko nesem v njegovo Božje Srce.

Otroci, ne izgubite poguma in vere. Jaz sem ob vaši strani in vam dajem nekoliko moje moči in mojo milost, da bi se z vero in pogumom v Božjem imenu bojevali proti vsemu  zlu. Molite, veliko molite in vse se bo spremenilo v vašem življenju.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja