SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.12.2013

Sporočilo naše Gospe 14.12.2013

 Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz vaša nebeška mati vas prosim, da posredujete za svet. Mnogo mojih otrok je daleč od Boga. Mnogi nočejo nič vedeti o Bogu in se spreobrniti.

Sprejmite moje povabilo k molitvi. Molitev je dragocena za rešitev mnogih, ki so na poti zla. Satan je zaslepil mnoge duše z grehom in z grehom uničuje veliko mojih otrok. Ne puščajte molitev ob strani (ne opuščajte molitev; op. prev). Posredujte vedno bolj. To je čas, ko tudi duhovniki nočejo slišati za molitev in satan s svojim repom besno vleče en del zvezd z neba. Mnogi posvečeni so ohlajeni v veri in nimajo več gorečnosti za sveto Božje delo.

Zmeda je prišla v notranjost Cerkve in vodi mnoge proč od Boga in vere. Moje Brezmadežno Srce trpi, ko gleda toliko žalostnih stvari, ki se dogajajo. Tiste, ki prejemajo moja sporočila z ljubeznijo in jih živijo v veri in molitvi prosim, da ne odstopijo od poti resnice. 

Molite, molite, molite moji otroci. To je moja prošnja. Molite veliko za Cerkev in duhovnike. Vse blagoslavljam, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Nato se je na nebu prikazalo drugo znamenje: glej, velik zmaj, rdeč kot ogenj, ki je imel sedem glav in deset rogov, na njegovih glavah pa je bilo sedem diademov. Njegov rep je pometel z neba tretjino zvezd in jih vrgel na zemljo. (Raz 12, 3-4)

Nato se je v nebesih razvnela vojna. Mihael in njegovi angeli so se bojevali proti zmaju. Tudi zmaj se je bojeval in njegovi angeli. Toda ni zmagal, tako da v nebesih ni bilo več prostora zanje. Veliki zmaj, stara kača, ki se imenuje Hudič in Satan in ki zapeljuje vesoljni svet, je bil vržen na zemljo, z njim vred pa so bili vrženi tudi njegovi angeli. (Raz 12, 7-9

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja