SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.01.2017

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.01.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju in mnogi so gluhi za njegov glas. Vrnite se k Bogu, kesajte se in prosite odpuščanja za svoje grehe, ker kadar bo Gospod rekel »dovolj« se bo vse obličje zemlje spremenilo in mnogo bo tistih, ki bodo jokali in žalovali, da niso bili poslušni njegovemu klicu.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se, ker so časi resni in težki. Sprejmite moj klic k molitvi in živite moja sporočila z veliko vero, znotraj vaših domov in vaših družin.

Molite rožni venec vsak dan in izpolnite svoj dan z majhnimi molitvami, da bi vas Sveti Duh razsvetlil mnogo več in bi rasli vedno bolj v želji po molitvi in biti v Božji prisotnosti.

Brazilija se odeva v črno zaradi mnogih strašnih grehov, ki se delajo. Globoka gosta tema želi prekriti vas in državo, temen oblak nasilja, smrti in pomanjkanja vere.

Sprejmite moje Materinske besede v svoja srca in prosite za luč in Božjo milost, da bi se vse zlo oddaljilo daleč stran od vas in vaših družin.

Molite in Bog bo slišal.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes med prikazovanjem je Sveta Mati pokazala temen in težak oblak, ki je vključeval zemljevid Brazilije. Ta temen oblak, kot je ona rekla, pomeni nasilje, smrt in pomanjkanje vere, ki uničuje brazilsko ljudstvo, ki ne moli in ni poslušno Božjemu klicu. Če Brazilija ne bo poslušala Božjega klica k spreobrnjenju bo veliko trpela. Molimo naš Rožni venec in živimo sporočila Naše Gospe z veliko vero in tako, samo tako nas bo Bog slišal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja