SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.03.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, sem tvoja Mati, sem tu ponovno, da podelim tebi in tvoji družini moj blagoslov. Polagam vas v moje Brezmadežno Srce in polagam tudi vse tiste, ki sprejemajo moja sporočila z ljubeznijo in in jih resnično živijo tako kot želi moj Sin Jezus.

Mnogi so tisti, ki  zapuščajo Gospodovo pod zaradi strahu, sramu, zaradi pomanjkanja zaupanja v mojega Sina Jezusa in vame, tvoje Brezmadežne Matere.

Ne bodi žalosten. Bog ločuje »ovce od kozlov«1, ločuje tiste, ki se ne pustijo premakniti v njihovi veri in nikoli ne izgubijo zaupanja.

Kot je moj Sin dejal v njegovi Besedi, ne tisti, ki pravi »Gospod, Gospod, bodo vstopili v Nebeško Kraljestvo!«2

Reci svojim bratom naj pomnožijo vero z molitvijo,  s postom, naj živijo v milosti Božji, naj pogosto prejemajo Svete Zakramente. Vedno sem tu v tem kraju, kot sem tudi v Itapirangi, čakajoč na vsakega izmed vas, da vas varujem, blagoslovim in sprejmem pod moj Brezmadežni plašč.

Moli, upaj in uči tvoje brate moliti, čakati in zaupati. Bog bo naredil velike stvari tistim, ki vedno zaupajo in nikoli ne dvomijo. Blagoslavljam te in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

(1) 31 »Ko pride Sin človekov v svojem veličastvu in vsi angeli z njim, takrat bo sédel na prestol svojega veličastva. 32 Pred njim bodo zbrani vsi narodi in ločil bo ene od drugih, kakor pastir loči ovce od kozlov. 33 Ovce bo postavil na svojo desnico, kozle pa na levico. (Matej 25, 31-33)

(2) 21 »Ne pojde v nebeško kraljestvo vsak, kdor mi pravi: ›Gospod, Gospod,‹ ampak kdor uresničuje voljo mojega Očeta, ki je v nebesih. (Matej 7,21)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja