MOLITVENO SREČANJE 14.08.2021

66. MOLITEV V MALEM MOLITVENIKU

Kraljica Miru, blagoslovi vse matere, da bi imele nekoliko tvoje moči in poguma, da bi varovale svoje otroke in jih sprejemale z veliko ljubeznijo, še posebno
tiste otroke, ki so v nevarnosti, da bi bili umorjeni s
splavom. V tej noči milosti, miru in ljubezni, naj prisotnost tvojega Božjega Sina, napolni s svetimi čustvi
srca očetov in mater tako, da ne bi storili teh strašnih
grehov. Naj ljubezen premaga sovraštvo in smrt in
naj mir premaga obup in pomanjkanje upanja. Naj
luč premaga temo in vsak greh. Naj vaša srca: tvoje
Brezmadežno Srce, združeno s Srcem tvojega Božjega Sina in Prečistim Srcem tvojega ženina Jožefa
dosežejo zmagoslavje v svetu, z zmago dobrega proti
vsem peklenskim silam. Zaupamo v tvojo ljubezen in
tvoje Materinsko varstvo. Amen! (24.12.2016)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.08.2020

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, veselite se z vašo Brezmadežno Materjo v Nebesa vzeto z dušo in telesom. Moja slava v Nebesih je pričakovanje slave vsakega izmed vas in vseh, ki bodo do konca zvesti Gospodu. Vseh, ki bodo na tem svetu živeli in se posvečevali za Slavo njegovega Kraljestva Ljubezni ter izpolnjevali njegovo Božjo Voljo.

Moja Brezmadežna in veličastna prisotnost v svetu je velik znak Božje ljubezni do vas. Ne bojte se preizkušenj in trpljenj, ki jih boste morali prestati zaradi mojega Sina. Vse boste lahko prenesli z ljubeznijo in z vero. Moj Božji Sin vam je že vnaprej podelil milosti, ko sem prišla iz nebes, da vas blagoslovim s svojimi prikazovanji, ki so se med vami dogajala v vseh teh preteklih letih, ko sem vam podelil toliko blagoslovov in milosti iz nebes.

Blagor tistim, ki so verovali, ne da bi videli in sprejeli te blagoslove in milosti z majhno vero in ljubeznijo v njihova srca. Gospod jih ne bo razočaral in niti zapustil v težkih trenutkih, ker niso oni zapustili niti Gospoda niti Mene, njihovo nebeško Mater, v časih bolečin, preizkušenj in napadov proti mojemu Delu Ljubezni. Toda gorje tistim nevernim, gorje tistim, ki so izgubili vero, ki so nehvaležni, ki so zaničevali, preganjali in uničevali sveta Božja dela s svojimi besedami in slabimi zgledi. Nekega dne bodo pred Gospodom iz oči v oči, iz obličja v obličje in ta dan bo strašen.

Zapomnite si otroci moji: mnogi so poklicani, a le redki so izbrani, ker mnogi ne verjamejo in nimajo vere v svojem srcu. Moje besede, ki so bile izrečene tukaj se bodo uresničile. Ko se bodo izpolnile, bodo mnogi neverniki grenko jokali za izgubljenim časom in prosili odpuščanja in usmiljenja, ko bodo videli mnoge tiste,  kateri so verjeli, da bodo odneseni pred njihovimi očmi in se bodo združili z Gospodo.

Ti neverniki bodo ostali na svetu, da bodo kaznovani z veliko kaznijo, ki jih bo doletela, ko se bo silovito spustila iz nebes, da bi kaznovala grešnike.

Molite, molite, molite, ker prihaja odločilna ura. Vse vas blagoslavljam, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja