SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 13. JULIJA 2014

744d2ee715e873e3d9843402afb524eePRAZNIK ROŽE SKRIVNOSTNE

020

Danes sta se prikazala Jezus in Naša Gospa. Oba sta bila oblečena v belo. Devica je nosila dolgo belo haljo in je imela tri vrtnice na prsih: bela, rdeča in rumena. Stala je zraven Jezusa, veličastno lepa ob njem. Jezus je tisti, ki je dal sporočilo. Naša Gospa je govorila z menoj nekaj stvari, vendar ostanejo za zdaj še vedno skrivnost.

Jezus:
Moj mir in mir moje Brezmadežne Matere z vami!
Jaz, Gospod, kralj nebes in zemlje sem prišel, da vam povem, da brez molitve ni miru. Brez ljubezni ni spreobrnjenja in zadostitve, za toliko grehov, ki so storjeni po vsem svetu. Moja ljubezen je tista, ki vas more ozdraviti in rešiti. Pridite k meni. Moje Božansko Srce je polno ljubezni za vaše odrešenje.
Molite in žrtvujte se vedno več za grehe človeštva. Svet se potaplja vedno globlje v greh. Mnoge duše hodijo po poti, ki vodi v pekel.
Svojo mamo sem poslal v Fatimo, vendar mnogi niso poslušali njen glas in me še vedno strašno žalijo z groznimi grehi. Če se obrnete proč od mene, kdo vam bo lahko dal zveličanje? Kdo more odpuščati vaše grehe in grehe človeštva?
Vrnite se, vrnite se nazaj k mojemu Božanskemu Srcu. Pristopite k Sodišču usmiljenja in prosite odpuščanja za svoje grehe, da bi vas mogel osvoboditi in očistiti grehov.
Ne bodite ponosni in neposlušni. Bodite ponižni. So nekateri, ki vedo kako potolažiti moje Srce in Srce moje Brezmadežne Mame s svojo molitvijo, darovanjem in ljubeznijo.
Dajem vam svoj mir in svojo ljubezen. Nosite moj blagoslov tistim, ki potrebujejo. Vzemite in nosite mojo luč tistim, ki hodijo v temi. Nesite moje sporočilo tistim, ki so v zmoti in na poti laži.
Naredite nekaj za odrešenje duš, ker nekega dne vas bom vprašal račun za milosti, ki sem vam jih podelil in za duše, ki ste jih rešili s svojimi prizadevanji in ljubeznijo.
Molite, molite, veliko molite in svet se bo spreobrnil. Blagoslavljam vas združen s svojo Sveto Materjo: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja