SPOROČILO DEVICE MARIJE 10. 8.2013

Sporočilo Matere Božje na 10. 8.2013

Mir moji ljubljeni otroci!

Vaša Mati sem in vas prosim, da predate svoje srce Bogu. Bodite njegovi! Že dolgo vas vabim k molitvi in spreobrnjenju, vendar mnogi ne poslušajo mojih sporočil. Molite, da bi sprejeli moje materinske besede z ljubeznijo v vaša srca. Molite, da bi bila vaša srca odprta za sprejem Božje ljubezni, da bi bili pripravljeni, in zmogli prenašati z vero, z ljubeznijo, z močjo in korajžo vse kar bo prišlo kmalu na svet.

Ne igrajte se s spreobrnjenjem in svojim odrešenjem.  Vzemite resno moja sporočila. Bodite sinovi in hčere odgovorni v veri. Bodite pričevalci vašim bratom, da bi se oni spreobrnili in vrnili k Bogu. Vodite svoje brate k moji materinski ljubezni in bodite mir ljudem v stiski. Ljubim vas in vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Božja Mati dejala:

Brazilija bo trepetala zelo močno in velika bo bolečina tolikih mojih otrok. Bog ne želi grehov nečistosti, neposlušnosti in nezvestobe.  Manaus bo doživel veliko bolečino in mnogi se bodo kesali in jokali, ker me niso poslušali. Molite, molite mnogo, mnogo, mnogo!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja