SPOROČILO BOŽJE MATERE 13.6.2013 RAKOVNIK

Rakovnik – Cerkev Marije Pomočnice kristjanov 13.6.2013

Danes je sveta mati prišla s svojim sinom Jezusom v naročju. Oba sta stala  pred nama s svojimi Srci, polnimi ljubezni do človeštva.

Mir moji ljubljeni otroci!

Danes sem prišla iz nebes, da vas sprejmem pod moj zaščitni plašč. Moji otroci, držim v svojem naročju mir in luč sveta. Tukaj je moj Božanski Sin! On je tukaj, da vas blagoslovi in vas tolaži v vaših stiskah.

Ne bojte se ničesar! Bog je z vami in jaz, njegova brezmadežna Mati, jaz sem tudi z vami, da vam podarim vso svojo ljubezen.

Molite, otroci moji. Če ne zmorete najti luči, ki lahko osvetljuje vaše življenje, molite rožni venec in prejeli boste luč Boga. Če ne morete nositi svoj križ z ljubeznijo, molite, molite rožni venec in imeli boste dovolj moči, za svojo duhovno pot.

Bog vas ljubi in danes daje vašim družinam dež milosti iz nebes … V tem času se je Marija, po naročilu svojega Sina Jezusa, približala stopnicam v cerkvi. Odprl je svoje malo ročice, nato pa z desno roko pokazal na tla. Iz otroškega Jezusovega pogleda sem razumel, da moram poljubiti mesto, ki mi je bilo pokazano in da moram narediti tri križe z jezikom,  v spravo za grehe sveta in zločinov ki jih prejema od ubogih grešnikov. Kmalu zatem se je Marija, po naročilu malega Jezusa, dotaknila s svojimi nogami tal cerkve. Kjer je stala z Jezusom je bilo vse razsvetljeno.

Božja Mati je dejala:

Tukaj sem zapustila svojo ljubezen,  po naročilu mojega Sina Jezusa. Tu, na tem svetem kraju, blagoslovljenem in posvečenem od  Gospoda, želi podeliti milost spreobrnjenja mnogih otrdelih srca.   Pridite, pridite v hišo svojega Očeta v nebesih, pridite, da bi ga častili v Duhu in resnici in boste imeli boste življenje in vaše srce se bo napolni z Božjo ljubeznijo. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen! Vrnite se na svoje domove v  Božjem miru!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.