SPOROČILO 17.02 2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.2.2013

Naša Gospa je prišla in imela dlani obrnjene navzdol, proti nam, kot podoba Naša Gospa Milosti. Bila je oblečena v belem, kot jo vidim vedno. Bila je zelo vesela, ko nas je videla zbrane v molitvi.

 Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša Mati vas ljubim in sem srečna zaradi vaše prisotnosti tu v tej noči. Hvala, da ste tu in poslušate moje klice k molitvi. Vabim vas, da molite rožni venec v družini. Molite rožni venec, otroci moji, ker samo tako boste imeli moč bojevati se proti satanu in premagati vse zlo. Ne bodite leni v molitvi. Svet potrebuje veliko molitve. Sprejmite moje klice k molitvi in Bog vam bo podelil velike milosti…. Poslušaj…

V tem trenutku so roke Naše Gospe  izžarevale žarke luči na vse nas in na ves svet. Naša Gospa se je svetila tako močno in tako žareče. Kako je lepo videti Devico tako lepo, tako sveto in tako čisto. Zaželiš umreti, da bi šel v nebesa.

To so milosti, ki vam jih dajem v tej noči: milosti blagoslova z nebes. Vrnite se k Bogu, zapustite greh in se spovejte, če je potrebno. Možje in žene pripadajte Bogu! Bojujte se za Nebeško kraljestvo. Bog daje Amazoniji velike milosti v tej noči z mojo materinsko prisotnostjo.

Prihajam z Nebes, da vam pokažem pot, ki vodi do Jezusa. Sprejmite moje materinske besede v vaša srca in boste spoznali kaj vam je storiti v težkih trenutkih preizkušnje.

Moji otroci, nikoli vas ne zapustim. Tu sem da vam dajem vso svojo ljubezen, toda mnogi moji otroci niso odprli svojega srca kot želim in ne verujejo v mojo Materinsko prisotnost.

Molite za te moje otroke zaprtih in otrdelih src in oni se bodo spreobrnili.
Hvala za vašo prisotnost, moji otroci. Vrnite se na svoje domova v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

Tega dne smo častili Najsvetejše in prosili, da bi se izpolnjevali Marijini načrti in Božji načrti v Itapirangi, Amazonija, v Braziliji in drugod po svetu, da bi uničili  načrte in napade Satana.

Edson je povabil vse, ki so sledili na svojih domovih molitvi preko televizije, da se pridružijo v prošnjah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja