SPOROČILA 2012

Sobota, 25 Avgust 2012
SPOROČILO KRALJICE MIRU IN ROŽNEGA VENCA

Mir moji ljubljeni otroci!
Ne izgubljajte poguma in vere ob preizkušnjah in preganjanjih. Bog bo vedno zmagal nad zlom in vsaka laž bo propadla . Storil bo, da bo  resnica zmagala. Otroci moji, Bog vam daje velike milosti preko moje materinske prisotnosti med vami. Molite veliko in odprite vaša srca da bi bili vredni teh nebeških milosti, ki so za vaše dobro in za vse človeštvo.
Blagoslavljam vas in vas pokrivam s svojim brezmadežnim plaščem. Bodite poslušni mojim besedam Matere. Ne živite v grehu. Naučite se biti od Boga s tem,  da se  osvobodite predvsem greha preko  zakramenta spovedi.
Ko so preizkušnje trde in težke, hitro, hitro postite, ker boste s postom prejeli moč od Boga, da boste premagali vsako zlo in  prejeli milost, da boste ostali vedno v miru.
Hvala za vašo prisotnost tu. Bodite priče Božje ljubezni za vaše družine in prijatelje. Sprejmite moje povabilo k molitvi in spreobrnjenju za vse moje otroke.
Veliko molite za duhovnike. Mnogi so brez luči in vere, ker so pustili da hladnost  in napuh prevladuje v njihovih srcih.
Premalo molitve in vere je prisotno v življenju mnogih duhovnikov. Molite zanje, otroci moji. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja