SPOROČILO NADANGELA MIHAELA 24.08.2003 PASSO VALLES – MALGA VALAZZA (TN) ITALIJA

 

SPOROČILO NADANGELA MIHAELA 24.08. 2003

 
 
PASSO VALLES, MALGA VALLAZZA (TN) Italija, 24. 8. 2003 Edsonu Glauber
Sveti Mihael
Božji Sin, Jezus in Presveta Devica me pošiljata sem, da ti posredujem pomembno sporočilo: to je kraj, kjer se bodo zgodili veliki dogodki. Tisti, ki bodo prihiteli v ta od Boga blagoslovljen kraj, kjer je On želel, da se prikažem, bodo prejeli velike duhovne in telesne milosti. Tukaj bodo vsi, ki so stiskani, preskušani in napadani od sovražnika, osvobojeni in potolaženi v svojih bridkostih, če bodo imeli vero in zaupanje v Gospoda, v njegovo Presveto Mater in tudi v mojo priprošnjo, preko katere mi Bog dovoli, da jim pomagam.
Jaz, Sveti Mihael, prihajam povedat svetu, da vsa Nebesa z grozo gledajo kako ljudje zelo močno žalijo Gospoda v teh poslednjih časih. To so časi velike bitke in velike zmede. Bog se pripravlja, da bo kaznoval (1) ljudi in njihove grozljive zločine.
Nebeški angeli so začeli strašno bitko proti duhovom zla. Vse angelske hierarhije, na poveljstvo Nje, Vzvišene Kraljice in Vladarice Angelov, ki je strašna v poveljevanju, prihajajo pomagat vsem ljudem, ki jih brez usmiljenja napadajo duhovi pekla, ki želijo uničiti njihove družine, njihova življenja, njihove duše in ves svet. Srečen tisti, ki je pozoren na glas iz Nebes in je čuječ v teh dneh velike duhovne teme: zlo ga ne bo premagalo.
(…) Želim te obvestiti, da se bo 29. septembra Najsvetejša Devica prikazala tu, v tem kraju, da ti posreduje pomembno sporočilo za svet. Gospod Jezus je, ki me prosi, da te obvestim o prihodu njegove Matere sem, v ta kraj. Jaz, Sveti Mihael Nadangel, vas blagoslavljam v Gospodovem imenu in vam posredujem vso njegovo ljubezen in ljubezen Njegove Najsvetejše Matere, ker sta mi onadva to naročila. Blagoslavljam vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!
(1) Kazen kot odrešenjsko sredstvo, ne kaznovalno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja