SPOROČILO NADANGELA MIHAELA – , 22. 1. 2003 – BRESCIA, Italija

SPOROČILO NADANGELA MIHAELA – , 22. 1. 2003 – lBRESCIA, Italija

Gospodov Sin, sem Sveti Nadangel Mihael. Presveta Devica me pošilja sem, da vam posredujem pomembno in nujno sporočilo: Svet potrebuje spreobrnjenje; Božja kazen se približuje svetu.

Ljudje ne vedo kaj jih čaka. Potrebno je vedno moliti rožni venec pobožno in predano.

Kako žalostna je Presveta Devica, kadar so ljudje gluhi za njene klice in ne poslušajo! Ubogi grešniki! Ona prosi, roti, ponižno prosi, joče a ljudje nadaljujejo in so gluhi, počenjajo velike grehe, ki žalijo Gospoda.

Ne živijo se Njena sporočila, ne verjame se v Njeno materinsko navzočnost, v Njena prikazovanja, zanika se Gospodovo ime in se počenjajo mnoge bogokletne stvari.

Duhovniki, duhovniki, bodite pozorni na glas iz Nebes! Bog bo zahteval veliko od vas ki pustite, da so nebeške milosti zavrnjene in zavirate, da bi tolike milosti prišle do vernikov. Zakaj tolika trdota srca? Zakaj velika nejevernost? Zakaj tolika  hladnost za klice iz Nebes? Devica je zelo v skrbeh za vaše odrešenje in vas želi rešiti pred veliko katastrofo.

Italija, Italija, zbudi se, vstani in moli, ker je čas zelo kratek. Nato bodo le jok, preganjanja in trpljenje.

Devica je preprečila večje zlo s svojimi prikazovanji v Ghiaie di Bonate leta 1944, a danes bo lahko veliko huje, če bodo ljudje gluhi še naprej in imeli zakrknjena srca.

Ti, ki bodo prvi preganjani bodo škofje in duhovniki, ker poznajo dejstva, poznajo sadove in milosti in se obnašajo kot da ne bi vedeli.

Pokora, pokora, pokora kajti to, kar je Devica naznanila v svojih prikazovanjih v Garabandalu prihaja.

Molite in Bog bo imel usmiljenje do vas in vaših družin. Jaz bom mnogo posredoval in prosil Gospoda za vas.

Jaz vas blagoslavljam : v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja