ČAS SVETEGA JOŽEFA ZA POMOČ IN ZAŠČITO KRISTUSOVE CERKVE

 

15079024_1424435287591133_4288058708849063190_n

 

PRIHAJA ČAS VELIKEGA

POSREDOVANJA IN ČUDEŽA SVETEGA JOŽEFA, DA PRISKOČI NA POMOČ IN ZAŠČITI KRISTUSOVO CERKEV PRED NEVARNOSTMI, KI JO OGROŽAJO. MOLIMO, MOLITE, MOLITE!

POZDRAVLJEN SVETI JOŽEF,
MODROST JE S TEBOJ, BLAGOSLOVLJEN SI MED VSEMI MOŽMI IN BLAGOSLOVLJEN JE JEZUS, SAD MARIJE TVOJE ZVESTE NEVESTE.
SVETI JOŽEF, VREDEN OČE IN VARUH JEZUSA KRISTUSA IN SVETE CERKVE, PROSI ZA NAS GREŠNIKE IN IZPROSI NAM OD BOGA BOŽJO MODROST SEDAJ IN OB NAŠI SMRTNI URI. AMEN

Ura svetega Jožefa je 21. ura – to je ura milosti in blagoslovov njegovega Prečistega Srca. Ura, ko se prenovijo mnoga srca; ura spreobrnjenja, v kateri Gospod po posredovanju njegove mogočne priprošnje podeli odrešenje mnogim umirajočim, tolaži bolnike, obriše naše solze, je ura velikih čudežev v korist človeštva. Ne pozabite!

MOLITEV K SVETEMU JOŽEFU

K tebi o sveti Jožef, pribežimo v svojih stiskah, in ko smo na pomoč poklicali tvojo presveto nevesto, prosimo zaupljivo tudi tvojega varstva. Pri ljubezni, ki te je vezala z brezmadežno Devico, Božjo Materjo, in pri očetovski ljubezni, s katero si objemal Dete Jezusa, te ponižno prosimo, ozri se milostno na delež, ki ga je pridobil Jezus s svojo krvjo, in pomagaj nam v naših potrebah s svojo močjo in priprošnjo.
O preskrbni varuh Svete družine, varuj izvoljeno ljudstvo Jezusa Kristusa; odvrni od nas, ljubezni polni oče, vsako kugo zmot in greha. Podpiraj nas milostno iz nebes, o mogočni naš varuh, v tem boju zoper moči teme, in kakor si nekdaj otel Dete Jezusa iz smrtne nevarnosti, tako brani zdaj sveto Cerkev Božjo sovražnega zalezovanja in vsakega nasprotovanja. Varuj nas vsekdar, da bomo po tvojem zgledu in s tvojo pomočjo mogli sveto živeti, srečno umreti in doseči večno zveličanje v nebesih. Amen (pp. Leon XIII.)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja