MOLITEV ZA REŠITEV DUŠ

MESTA PRIKAZOVANJ SO SVETI KRAJI, KI PRIPADAJO DEVICI MARIJI, NAŠI SVETI MATERI

Vabljeni k molitvi ob 21. uri
ID988 196 1278
Geslo: Itapiranga
1. Mir z vami, moji ljubljeni otroci. Želim vam dati svoj mir. Jaz sem odrešenje sveta. Otroci moji, kako vas želim v tem trenutku objeti v svojem naročju. Pridite k meni, kajti želim, da se vaša življenja spremenijo po moji najsvetejši volji. (Naš Gospod Jezus Kristus 27. novembra 1997)
2. Danes prihajam, da vas še enkrat prosim, da prisluhnete prošnjam, ki vam jih dajeva Jaz in moja sveta Mati. Naša sveta sporočila so namenjena vsem vam. Sveta Cerkev gre skozi težke čase, toda če boste molili in se žrtvovali, se boste izognili mnogim slabostim. Zakaj se moji duhovniki in škofje ne zavzamejo za Itapirango? (Naš Gospod Jezus Kristus 27. novembra 1997)
3. Pošiljam vam svojo sveto Mater, da vam pomaga. Morda niste razumeli Mojih svetih sporočil? Itapiranga, Itapiranga, Itapiranga, zakaj me še vedno ne poslušate, kot bi morali? Odprite oči, ker vam podeljujem toliko milosti, Moji otroci. Moja prikazovanja in prikazovanja Moje Svete Matere se v prihodnosti še ne bodo končala, vendar želim, da vsi iščete in ovrednotite Delo, ki se je tu začelo. (Naš Gospod Jezus Kristus 27. novembra 1997)
4. Bodite zvesti, resnični in dobrotljivi. Resnica mora biti vedno prisotna v vaših dejanjih. Iščite resnico in resnica vas bo osvobodila. Ljudje so tako nehvaležni. Številne so žaljivke, ki usmerjene proti meni. Upor mnogih mojih slepih otrok je dosegel grozljivo stopnjo. Kam želite iti? Ali ne veste, da brez mene ne morete storiti ničesar? (Naš Gospod Jezus Kristus 27. novembra 1997)
5. Želim, da bi vsak Moj otrok po vsem svetu bil predan Najčistejšemu Srcu Mojega deviškega očeta Svetega Jožefa. To najčistejše Srce bo vodilo nešteto duš k meni. Naj se vsi ljudje zavedajo, da je dovolj, da pokličejo presveto ime mojega deviškega očeta Svetega Jožefa, da se zatrese ves pekel in se razbežijo vsi hudiči. Vsi svetniki in vsi angeli v nebesih vedno hvalijo Svetega Jožefa, ker sem mu v nebesih namenil veliko mesto in slavo. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu se vidimo! (Naš Gospod Jezus Kristus 27. novembra 1997)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja